Een stressvrije werkomgeving bij NTX

Bij NTX geloven we in het creëren van een werkomgeving waarin onze medewerkers kunnen groeien en uitblinken in wat ze doen.

Zo brengen we de filosofie van Stressvrij werken in de praktijk

NTX: dat is Stressvrij Werken

Stressvrij werken is niet alleen een concept voor onze klanten, maar een leidende filosofie voor ons hele team. Het stelt ons in staat om samen te werken aan uitdagende projecten, ondersteund door een cultuur van excellentie en innovatie.

Bij NTX ben je meer dan alleen een medewerker. Je bent een essentieel onderdeel van ons succesverhaal. We nodigen jou uit om samen met ons de weg te effenen naar een stressvrije werkomgeving.

Lees meer over NTX

Het concept van Stressvrij werken weerspiegelt onze vijf kernwaarden

Waarde excellentie

We investeren in groei en persoonlijke ontwikkeling. Opleidingen en bijscholing zijn integraal onderdeel van ons bedrijf. Je stippelt samen met je teamlead een individueel pad uit dat je wil bewandelen om het maximum uit je loopbaan te halen, én uit je talenten.

Lees het dubbelinterview met onze collega’s
Waarde passie

We willen dat je gepassioneerd bent over je werk. Het leveren van excellente service aan onze klanten is wat ons drijft. We moedigen je aan om jouw passie voor technologie te omarmen en te delen met je collega’s en klanten.

Waarde fun

Plezier is een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur. We koesteren een werkomgeving waarin enthousiasme wordt aangemoedigd en waar samenwerking centraal staat. Je collega’s delen dezelfde bedrijfswaarden en beschikken over aanvullende talenten.

Lees het interview met onze collega’s
Waarde balans

We begrijpen dat werk slechts een deel is van jouw leven. Daarom moedigen we een gezonde balans tussen werk- en privéleven aan. Dankzij thuis- en flexwerkmogelijkheden kan je je werk afstemmen op jouw persoonlijke behoeften en verantwoordelijkheden.

Ontdek het dubbelinterview met onze collega’s
Waarde ownership

Bij NTX geven we je verantwoordelijkheid. Jij zorgt ervoor dat jouw succesvol afgerond worden. Je werkt in een klein team op een beperkt aantal klanten. Zo bouw je snel de nodige kennis op over deze klanten en hun gebruikte technologieën.

NTX: een Great Place To Work

NTX behaalde het Great Place to Work® label. Het is een mooie blijk van waardering voor de genomen initiatieven die ervoor zorgen dat huidige en toekomstige medewerkers in de beste omstandigheden kunnen werken.

Leest het persbericht

Een dag in het leven van accountmanager Jan

07/05/2021 – 3 min read

“Wat heb je aan teams vol fantastische IT’ers als niemand het kan verkopen?” Een vraag waar Jan het antwoord op weet! Hij legt uit wat de functie als accountmanager in de IT inhoudt.

Lees verder
Square One
Kennismaken?

We zien je graag verschijnen

Nog niet gevonden wat je zocht? Laat gerust je gegevens achter en wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Max. file size: 10 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Neem je liever zelf initiatief?

Boek dan een rondleiding;

Plan een digitaal kennismakingsgesprek;

Praat met een van onze collega’s over de job.

Maak hier een vrijblijvende afspraak
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!