Bedrijfsnetwerk

Bedrijfsnetwerk: feilloos netwerk op kantoor

18/03/2024 - 1 min read

Een efficiënte en veilige IT-infrastructuur is de ruggengraat van elk modern bedrijf. NTX biedt een uitgebreid scala aan diensten om jouw bedrijfsnetwerk te optimaliseren.

Onze diensten

Connectiviteit

Betrouwbare connectiviteit voor bedrijven

Een betrouwbare internetverbinding is essentieel voor jouw bedrijf. Of je nu werkt in de cloud, videoconferenties houdt met klanten over de hele wereld of gewoon ‘business as usual’ uitvoert, wij zorgen ervoor dat je altijd verbonden bent.

Lees meer
Managed firewall

Managed firewall: hou ongewenste gasten uit je netwerk

Met managed firewall-diensten beschermen we de integriteit van jouw bedrijfsnetwerk tegen cybercriminaliteit. De managed firewall oplossingen detecteren, isoleren en monitoren het gedrag en netwerkverkeer binnen jouw organisatie om beveiligingsrisico’s in te perken.

Lees meer
Managed wifi

Managed wifi: centraal beheerd en betrouwbaar

Om je bedrijf maximaal te beveiligen, vermijd je best onnodige risico’s. Denk daarbij dus zeker ook aan het wifi-netwerk. Want met een onvoldoende beveiligd wifi-netwerk gooi je data zomaar te grabbel.

Lees meer
VoIP

VoIP telefonie: gemakkelijk bellen vanop je pc

Het vervangen van een traditionele telefooncentrale door VoIP-telefonie levert een aanzienlijke besparing op. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor een moderne en flexibele VoIP-oplossing. Ook de productiviteit van medewerkers schiet de hoogte in door de vele slimme integratiemogelijkheden.

Lees meer
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!