Secure modern workplace

IT voor jouw werkplek

18/03/2024 - 2 min read

De tijd dat medewerkers, klanten en business partners zich op hetzelfde moment op dezelfde locatie bevonden, ligt al ver achter ons. Een moderne werkplek vereist een naadloze integratie van alle communicatiekanalen zodat medewerkers van overal met mekaar kunnen samenwerken, telefoneren, chatten en online vergaderen. Dat alles zonder in te boeten op veiligheid, flexibiliteit of comfort.

Onze diensten

Cyberklaar: NIS-compliance

Cyberklaar: A tot Z begeleiding voor NIS2-naleving

NTX helpt je om je organisatie te beveiligen en te voldoen aan de Belgische wetgeving voor netwerk- en informatiebeveiliging (NIS2).

Lees meer
Microsoft 365

Microsoft 365: efficiëntie, flexibiliteit en beveiliging

Microsoft 365, voorheen bekend als Office 365, biedt een complete suite van productiviteitstools die onmisbaar zijn voor ieder bedrijf, groot of klein.

Lees meer
Device management

Device management: beheer van jouw digitale werkomgeving

Device management is een essentieel onderdeel van een goed georganiseerde digitale werkomgeving. In de snel evoluerende wereld van technologie en bedrijfsprocessen is het beheer van apparaten een cruciale factor geworden voor succesvolle bedrijfsvoering. Maar wat houdt device management eigenlijk in en waarom is het zo belangrijk?

Lees meer
Threat & vulnerability management

Threat & vulnerability management (updates en patches)

Bij NTX begrijpen we dat het beschermen van je bedrijf tegen cyberdreigingen van vitaal belang is. Daarom bieden we uitgebreide threat & vulnerability management-diensten aan die je systemen en gegevens veilig houden.

Lees meer
Endpoint Detection & Respons (EDR)

Endpoint Detection & Response (EDR): moderne antivirus

Endpoint Detection and Response (EDR) is een geavanceerde oplossing die bedrijven helpt verdachte activiteiten op te sporen en te onderzoeken op alle endpoints binnen het netwerk, zoals pc’s, laptops en servers. In vergelijking met traditionele antivirussoftware biedt EDR een veel betere beveiliging.

Lees meer
Identity management

Identity management: veilige en efficiënte toegangscontrole

Veiligheid en efficiëntie zijn cruciaal voor moderne bedrijven die afhankelijk zijn van digitale systemen. Identity management speelt hierbij een essentiële rol. Maar wat is dit precies en waarom is het zo belangrijk?

Lees meer
Phishing test

Phishing test: herkennen je medewerkers phishing mails?

Herkennen jouw medewerkers een phishing mail die in hun mailbox belandt? Dat is een cruciale vraag. Laat het onderzoeken aan de hand van een phising test en til zo de cybersecurity awareness van jouw bedrijf naar een hoger niveau. Phishing mails zijn immers steeds vernuftiger, waardoor je ze almaar moeilijker onderscheidt van legitieme e-mails. Dat is een enorm beveiligingsrisico voor ieder bedrijf.

Lees meer
Hardware

Hardware voor een veilige moderne werkplek

Bij het creëren van een efficiënte en veilige werkomgeving is de keuze van hardware cruciaal. Of het nu gaat om laptops, desktops, tablets of randapparatuur, wij begrijpen de behoeften van jouw moderne bedrijf en bieden hoogwaardige hardware-oplossingen die zorgen voor een naadloze en veilige werkomgeving.

Lees meer
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!