Business in versnelling™️

Hoe bereik je efficiënt je strategische doelen? We vertellen je graag hoe je je (huidige) tools beter inzet, hoe je meer waar krijgt voor je geld krijgt én hoe je je bedrijfsprocessen optimaliseert.

IT als middel om je doelen te bereiken

We zijn er bij NTX van overtuigd dat je niet in tweede versnelling kan rijden, als je de versnellingspook van je wagen niet weet staan. En dát is exact de manier waarop wij met jou en jouw ambities aan de slag willen.

Wat doet Business in Versnelling™️ voor jou?

Business in Versnelling bouwt verder op de stabiele IT-omgeving die we opzetten met het concept van IT op de Achtergrond. We bekijken IT niet langer enkel ​als het beschikbaar maken en houden van infrastructuur, maar gaan een stap verder. Met Business in Versnelling™️ stimuleren we het optimale gebruik van technologie. Hierbij zijn volgende drie overtuigingen steeds de rode draad:

 1. Te breed en veranderlijk dus kan je niet alleen:als onderneming kan je niet voortdurend op de hoogte blijven van de verschillende veranderingen op IT-vlak. Daarom bundelen we onze kennis en expertise om jou het beste te helpen.
 2. Big bangs werken nietin plaats van de boel volledig op stelten te zetten, geloven we juist dat een stap voor stap aanpak voor het beste resultaat zorgt.
 3. Enkel externe aandacht brengt je vooruit: wij zorgen ervoor dat er resultaten geboekt worden en dat deze groei op de agenda van jouw bedrijf blijft staan.

In heel dit verhaal helpen onze Business Versnellers je om jouw strategische doelen te bereiken door tactisch met je mee te denken. Daarnaast doen ze aanbevelingen over hoe je deze doelen kan bereiken met IT-technologie die je reeds voor handen hebt of met apps op maat of integraties.

Wat mag je zoal verwachten?

Natuurlijk is het efficiënter gebruikmaken van je tools slechts een deel van het geheel. Zo stellen we ook nieuwe apps voor, evenals automatisatie of verbetering van bepaalde processen en procedures, afhankelijk van jouw noden. Aan de hand van (inspiratie)workshops schakelen we je business een versnelling hoger.

Business versneller inschakelen of alles zelf doen?

Wat zijn nu de voordelen van een Business in Versnelling™️-traject tegenover zelf een gelijkaardig traject uitstippelen? We merken vaak dat deze processen binnen een bedrijf veel tijd vragen die er door de dagelijkse drukte gewoonweg niet is. Hierdoor eindigen deze initiatieven vaak in de vuilnisbak zonder duidelijk resultaat.

Met een Business Versneller kies je voor:

 • Brede kennis uit verschillende sectoren en domeinen;
 • Iemand die consequent de agenda bewaakt;
 • Weinig risico door ‘quick wins’ met korte terugverdientijd en duidelijke ROI;
 • Duidelijke en beproefde manier van werken en bijhorend plan van aanpak.

Je business versnellen? Het kan!

Maak meteen een afspraak met een van onze accountmanagers en geniet van:

 • Meer waar voor je geld;
 • Verhoogde efficiëntie;
 • Een specialist ter zake;
 • Geautomatiseerde repetitieve taken;
 • Inzicht in de cijfers die ertoe doen;
 • Tijdwinst.
Maak je afspraak

Ontdek ook IT op de Achtergrond

Ook je ding kunnen doen zonder gestoord te worden? Dat kan met IT op de Achtergrond. Dankzij dit concept nemen wij jouw IT voor onze rekening, zodat jij je volledig kan focussen op je core business.

Ontdek IT op de Achtergrond
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!