IT op de Achtergrond™️

Liever problemen voorkomen dan genezen? Dan is IT op de Achtergrond™️ écht iets voor jou en je bedrijf!

IT moet werken zoals het licht …

IT moet werken zoals het licht. Als je op het knopje duwt, zou het probleemloos op de achtergrond moeten werken terwijl jij je dagelijkse business runt. Hierop baseren we ons dan ook om jou duidelijk te maken waarop je ons kan, mag én moet afrekenen: ervaar je IT op de Achtergrond™️ of niet? Het spreekt natuurlijk voor zich dat er vele onmisbare schakels in de keten zijn die maken dat we in deze missie slagen. Of om binnen onze analogie te blijven: of de lamp blijft branden of niet.

Maar wat is IT op de Achtergrond™️?

IT op de Achtergrond™️ is meer dan enkel een leuke slagzin. Het representeert drie belangrijke overtuigingen die het onderscheid maken in onze dienstverlening:

  1. Proactiviteit rendeert: proactief werken leidt tot het verminderen van kosten én zorgen.
  2. Continuïteit kost niets: je hebt enerzijds de continuïteit van jouw vast team, maar daarnaast ook die van de IT.
  3. De gebruiker moet mee: je vaste technieker komt op vaste tijdstippen bij jou over de vloer om het gebruiksgemak voor jou en je medewerkers te garanderen.

Vanuit deze overtuigingen vloeien ook welbepaalde keuzes voort, die hebben geleid tot het totaalplaatje van IT op de Achtergrond™️. We volgen intern eveneens dezelfde filosofie, die samen met onze waarden NTX representeren. Op die manier zorgen we voor een A tot Z service op maat van jouw organisatie en bouwen we samen je IT-infrastructuur uit tot een feilloos en betrouwbaar systeem dat op de achtergrond draait.

IT op de Achtergrond, dat is Edge + cloud security

IT op de Achtergrond omvat enerzijds diensten die je werkplek en netwerk (= edge) managen, maar anderzijds ook diensten die je werkplek én netwerk veilig houden (= cloud security).

IT op de Achtergrond™️

Onze keuzes

Opleiding

Opleiding van medewerkers is belangrijk bij het invoeren van nieuwe systemen. Schakel je NTX in? Dan zetten wij je collega’s op weg met de nodige trainingen. Zo maximaliseren we het rendement van jouw investering.

Rapportering

Het periodiek onderhoud is een belangrijk moment van rapportering. Daarom zullen onze technici het op maat geleverde werk van het afgelopen onderhoud samen met jou overlopen. Hierbij kunnen technische details besproken worden als je dat wenst. Het verslag van deze rapportering is achteraf steeds beschikbaar voor jou.

Planning

Alle zaken worden op voorhand gepland door je persoonlijke service coördinator. De coördinator communiceert hierover proactief met jou. Zo zien we niets over het hoofd en weet jij perfect waar je aan toe bent.

Communicatie

Bij NTX krijg je altijd een vast aanspreekpunt én technisch team dat je belangen vooropstelt. Een professionele instelling en samenwerking met frequente proactieve communicatie is hiervoor essentieel.

Vast team

Een van de voordelen van IT op de Achtergrond? Dat is dat je steeds hetzelfde gezicht kan verwachten. Je accountmanager en system engineer kennen je bedrijf en IT-omgeving op termijn volledig.

Meer weten over IT op de Achtergrond™️?

Onze accountmanagers vertellen je graag het volledige verhaal met alle voordelen voor jouw bedrijf. Maak nu je afspraak en geniet van:

  • Proactieve monitoring;
  • Stevige beveiliging;
  • Een vast aanspreekpunt;
  • Een vaste technieker, aangevuld met een team vol expertise;
  • Persoonlijk contact.
Maak nu je afspraak

Ontdek ook Business in Versnelling!

Ken je Business in Versnelling al? Hierbij ontdek je hoe je meer haalt uit de IT die je reeds voor handen hebt.

Ontdek Business in Versnelling
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!