Overtuiging IT op de Achtergrond™️: Continuïteit

Ons concept IT op de Achtergrond™️ is gebaseerd op drie overtuigingen. Deze vormen de bouwstenen van het idee. Een van deze overtuigingen is continuïteit. Maar wat bedoelen we daar precies mee??

Als we spreken over continuïteit wordt er vaak enkel gedacht aan één aspect hiervan: IT. Maar met IT op de Achtergrond™️ zijn we ervan overtuigd dat het verder gaat dan dat.

Continuïteit van het team

Continuïteit zien we in de eerste plaats als de continuïteit van het team. Door te zorgen voor continuïteit in het team, in de communicatiekanalen of de onboardingsfiches, zorgen we ervoor dat onze klant in contact blijft staan met de gekende personen.

Daarbovenop vinden we het belangrijk dat dat deze persoonlijke aanpak hetzelfde blijft wanneer we als onderneming groeien. Door dit te waarborgen, zorgen we ervoor dat als de onderneming groeit, ook de klant dat voelt door de groeiende technische capaciteit en expertise.

Proactief ter plaatse

Daarnaast zien we het ook als de continuïteit van IT. Hiermee refereren we aan de slagzin “IT moet werken zoals het licht. Als je het aandoet, werkt het.”  Of “Niet plat gaan.” Om ervoor te zorgen dat je onderneming op IT-vlak blijft draaien, moet je zorgen dat enkele zaken in orde zijn.

Denk maar aan keuzes zoals dubbele firewalls, dubbele internetlijnen, het ontdubbelen hiervan … Daarbij bewaken we dat die mate van continuïteit in balans is met de business van jouw klant.

Graag meer weten over IT op de Achtergrond™️?

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!