Datacenter

Datacenter

18/03/2024 - 2 min read

Ontdek onze uitgebreide hostingformules en datacenter-oplossingen die zijn ontworpen om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare on-premises oplossing, de flexibiliteit van een public cloud of de gemakken van een gehoste cloudomgeving, wij bieden de expertise en ondersteuning die nodig is om jouw IT-infrastructuur te optimaliseren.

Onze diensten

Parallels

Parallels

Vanop afstand werken, connecteren via eender welke internetverbinding en toch op een veilige manier aan jouw lokale werkruimte geraken? Dat kan met Parallels: de slimme software die jou herkent en als toegangspoort de weg wijst naar de juiste apps.

Lees meer
On-premises datacenter

On-premises datacenter

Met een on-premises datacenter-oplossing behoud je volledige controle over je IT-infrastructuur door het leveren van een dedicated en lokaal gehoste omgeving binnen je eigen faciliteiten.

Lees meer
Public cloud

Public cloud

In de de public cloud (waarvan Microsoft Azure ongetwijfeld een van de bekendste spelers is), krijg je toegang tot een breed scala aan IT-resources die beschikbaar zijn via het internet.

Lees meer
Hosted cloud

Hosted cloud: jouw infrastructuur in ons datacenter

Naast het on-premises datacenter en de public cloud bieden we bij NTX ook hosted cloud-oplossingen (in een eigen datacenter) die de flexibiliteit van de cloud combineren met de veiligheid van een eigen datacenter. Neem in je beslissing zeker onderstaande voordelen en overwegingen onder de loep.

Lees meer
Hyperconverged infrastructure - HCI

Hyperconverged infrastructure (HCI)

Hyperconverged Infrastructure (HCI) speelt een belangrijke rol in het landschap van hosting en datacenters omdat het een efficiënte en schaalbare infrastructuuroplossing biedt die perfect past bij de behoeften van moderne IT-omgevingen.

Lees meer
UPS

Uninterruptible Power Supply (UPS): onmisbaar voor jouw bedrijf

Een UPS (Uninterruptible Power Supply) is een essentieel onderdeel van elk datacenter, ongeacht de omvang of sector van je bedrijf. Het biedt een betrouwbare en continue stroomvoorziening, zelfs tijdens stroomstoringen of fluctuaties in het elektriciteitsnetwerk.

Lees meer
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!