Maatsoftware

Maatsoftware: 100% hoe jij het wil

19/03/2024 - 2 min read

Voldoet een out-of-the-box oplossing niet aan jouw specifieke bedrijfsnoden? Dan is er nog altijd de optie om een software-oplossing 100% op maat van jouw organisatie te maken. Elk bedrijf heeft immers unieke behoeften die niet altijd kunnen worden vervuld door standaard softwareoplossingen.

Onze aanpak

Onze aanpak begint met een inspirerende workshop, waarin we samen met jou en je team de uitdagingen en kansen bespreken. We onderzoeken hoe maatsoftware kan worden gebruikt om specifieke problemen op te lossen en processen te verbeteren.

Na de workshop gaan we aan de slag met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van maatsoftware-oplossingen die voldoen aan jouw bedrijfseigen behoeften. We zorgen ervoor dat de oplossingen gebruiksvriendelijk zijn en naadloos integreren met jouw bestaande systemen.

Het resultaat? Krachtige maatsoftware-oplossingen die jouw bedrijf helpen om efficiënter te werken, betere beslissingen te nemen en sneller te groeien.

Softwarepakketten

ADMINd software

ADMINd: ERP software voor KMO’s

ADMINd is hét softwarepakket als het gaat over het verwerken van online administratie. De software voor kmo’s is perfect voor één pc of een heel netwerk, voor een éénmanszaak of een middelgroot bedrijf met verschillende vestigingen. De administratieve software voor kmo’s is bovendien volledig aanpasbaar aan je bedrijfsprocessen. Dat maakt écht een verschil. Geniet van een totaalpakket met hoog gebruiksgemak op maat qua budget voor de digitalisering van je administratie. Flexibele integraties met andere administratieve software is mogelijk, zoals een koppeling met Isabel en CODA-bestanden.

Meer over ADMINd
Software voor congressen

cmOffice: Software voor congressen

cmOffice is een gespecialiseerd softwarepakket voor internationale medische en wetenschappelijke congressen. De administratieve software ondersteunt en vereenvoudigt het beheer van je live, hybride of virtueel congres. De online administratie zoals inschrijvingen, betalingen en lidmaatschappen beheer je op een overzichtelijke manier. Hiernaast biedt cmOffice badge printing, digital signage en toegangscontrole. Als extraatje heeft de software voor congressen een Customer Relationship Management module: eenvoudig voor het voeren van direct marketing.

Meer over cmOffice
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!