Overkoepelende diensten

Overkoepelende diensten

18/03/2024 - 1 min read

Naast de specifieke infrastructuur en security-diensten zijn er ook overkoepelende diensten die betrekking of impact hebben op de volledige IT-omgeving.

Onze diensten

NOC Network Operations Center

Network Operations Center (NOC) monitoring

Met een intern Network Operations Center (NOC) zorgt NTX voor diepere ICT-monitoringsmogelijkheden voor complexe en geavanceerde IT-omgevingen. Het bewaken van bedrijfskritische processen is voor iedere organisatie een noodzaak.

Lees meer
SOC Security Operations Center

Security Operations Center (SOC) monitoring

Een managed SOC (Security Operations Center) is in wezen een informatiebeveiligingsteam dat 24/7 operationeel is en dát 365 dagen per jaar. Deze ononderbroken bewaking is cruciaal voor het detecteren van de eerste tekenen van abnormale activiteit in jouw netwerk. Aanvallen vinden immers niet enkel plaats tijdens de kantooruren, integendeel. Daarom is het essentieel om voor een permanente bewaking van jouw IT-omgeving te kiezen.

Lees meer
Managed back-up

Managed back-up: veiligstellen van jouw bedrijfsdata

Ongeluk schuilt in een klein hoekje. Wanneer je getroffen wordt door brand of waterschade, diefstal van hardware, hacking of een ernstige kortsluiting, wil je niet dat jouw klanten daarvan de gevolgen moeten dragen.

Lees meer
IT-project management

IT-project management: van planning tot uitvoering

IT-projecten zijn nodig om ons concept van IT op de achtergrond in te praktijk te realiseren, waarbij IT niet langer als een op zichzelf staand iets wordt beschouwd, maar eerder als een naadloos geïntegreerd onderdeel van de bedrijfsvoering.

Lees meer
Strategisch kennisbeheer

Strategisch kennisbeheer: documentatie en transparantie

Een essentieel aspect van ons dienstenaanbod is een robuust documentatiebeheersysteem dat de ruggengraat vormt van onze servicelevering.

Lees meer
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!