Slimmer samenwerken

Slimmer samenwerken

19/03/2024 - 2 min read

Bij NTX zijn we gemotiveerd om de medewerkers van jouw bedrijf nog slimmer te laten samenwerken. We begrijpen dat effectieve samenwerking essentieel is voor het behalen van jouw bedrijfsdoelen. Daarom richten we ons op het optimaliseren van processen en workflows.

Hoe werkt het in de praktijk?

We starten met een inspiratieworkshop waarin we samen met jou kijken naar de specifieke bedrijfsprocessen die verbeterd kunnen worden. We verkennen hoe je technologie, waaronder de standaard Microsoft 365-apps, inzet om deze processen te optimaliseren en efficiënter te maken.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Efficiënt vergaderen
  • Automatiseren van repetitieve taken om de productiviteit te verhogen en de kans op fouten te verkleinen
  • Scenario’s voor onboarding en offboarding van medewerkers, waarbij we workflows creëren die het proces stroomlijnen en vereenvoudigen

Maximum halen uit Microsoft 365

We verkennen samen met jou verschillende manieren waarop de Microsoft 365-suite kan worden ingezet om jouw specifieke zakelijke uitdagingen aan te pakken. Maar laat het duidelijk zijn: we vertrekken vanuit jouw uitdagingen en niet vanuit de technologie. Of het nu gaat om het stroomlijnen van communicatie met Microsoft Teams, het delen en beheren van documenten met SharePoint of het plannen en organiseren van taken met Microsoft Planner: we zoeken naar oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw behoeften.

Als Microsoft 365 apps geen antwoord bieden

Als we merken dat de standaard Microsoft 365-apps niet volledig voldoen aan jouw eisen, gaan we een stap verder.  Dat kan op twee manieren:

1. PowerApps

We kunnen PowerApps gebruiken om op maat gemaakte bedrijfsapplicaties te ontwikkelen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften. Dit stelt jouw team in staat om specifieke taken sneller en efficiënter uit te voeren, wat resulteert in een verhoogde productiviteit en betere resultaten voor jouw bedrijf.

Meer over PowerApps

2. Maatsoftware

Daarnaast staan we altijd klaar om jouw bedrijf te begeleiden bij de implementatie van maatsoftware. Of het nu gaat om het integreren van externe systemen, het ontwikkelen van aangepaste rapportages of het automatiseren van repetitieve taken: ons team van experts staat voor je klaar om oplossingen op maat te bieden die voldoen aan jouw behoeften.

Meer over maatsoftware

Time is money

Ons ultieme doel is om tijd efficiënt in te zetten zodat jouw bedrijf meer gedaan krijgt in dezelfde tijd. We geloven dat technologie een krachtig middel is om dit te bereiken. We ondersteunen jouw bedrijf graag bij elke stap van dit proces.

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!