Over ons

NTX is een IT-bedrijf met een infrastructuur- en softwareafdeling, waar alle expertise rond cloudomgevingen, cybersecurity, business apps, netwerken en meer verzameld zit. We hebben kantoren in Geel, Kruibeke, Edegem en Wuustwezel.

Over NTX: Stressvrij Werken

NTX staat voor Stressvrij werken

De insteek bij alles wat NTX doet? Stressvrij werken!

Stressvrij werken is de basis voor alles wat we doen en de leidraad voor alle beslissingen die we nemen, zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten.

Over NTX

IT op de Achtergrond™️en Business in Versnelling™️

Bij NTX zijn we ervan overtuigd dat IT moet werken zoals het licht: als je het aandoet, werkt het en dat doet het op de achtergrond. Daarnaast brengen we ook jouw business in versnelling door samen met jou workflows en processen te optimaliseren en te automatiseren.

Wat dat concreet betekent lees je hier:

NTX: ervaring uit verschillende IT-bedrijven

Ons verhaal

NTX is de samensmelting van verschillende gerenommeerde IT-bedrijven. Enerzijds Netflow, dat eerder al Accel (2020) en Cavere (2022) overnam en anderzijds de groep rond Netroplix en COVR. Samen zijn ze goed voor bijna 100 jaar aan IT-ervaring.

1999

Netropolix  ontstond in 1999 als softwarebedrijf. Steeds vaker vroegen klanten ook om de IT-infrastructuur te beheren en zo ontstond een infrastructuurafdeling. Later nam Netropolix nog Zeb Computers over (2011) en fuseerde het in 2018 met COVR.

2006

In 2006 wordt Netflow opgericht dat op zijn beurt ook enkele overnames doet zoals onder meer Accel (2020) en Cavere (2022).

2022

In 2022 fusioneerden Netropolix en Netflow tot één nieuwe toonaangevende ICT-groep. Sinds deze samensmelting werken beide bedrijven hard samen om de diensten en tools op mekaar af te stemmen om later over te gaan naar een volledige fusie.

Vandaag

Sinds 1 mei 2024 gaan wij verder als één bedrijf onder de naam NTX. NTX is een groeiende, innovatieve onderneming van zo’n 175 enthousiaste werknemers.

Management team

Het management team bestaat uit de respectievelijke zaakvoerders van het vroegere Netflow, Netropolix en COVR, aangevuld met COO Erwin Stevens.

Maak kennis met het management team
Zin om het verschil te maken?

Werken bij NTX

Toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ben je aan het juiste adres! Bij NTX zijn we constant op zoek naar extra handen om te helpen. En daarbij bieden we je véél kansen. Ontdek snel onze initiatieven, blogs, collega’s en vacatures!

Bekijk onze openstaande vacatures
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!