Moderne werkplek

Moderne werkplek

19/03/2024 - 2 min read

Een moderne werkplek vormt het kloppend hart van efficiënte samenwerking binnen jouw bedrijf. Het is de centrale hub waar teamleden samenkomen, communiceren en hun werkzaamheden uitvoeren. Toch begrijpen wij bij NTX dat een moderne werkplek niet alleen functioneel moet zijn, maar ook veilig en flexibel om te voldoen aan de eisen van de snel evoluerende zakelijke omgeving.

Aanpak voor jouw moderne werkplek

Met ons “Plan op een pagina” hebben we een duidelijke visie en strategie van hoe we naar jouw moderne werkplek evolueren. Alles start met een inspiratieworkshop: een interactieve sessie waarbij we diep ingaan op de structuur en de behoeften van jouw bedrijf. We analyseren de verschillende teams, identificeren de verschillende soorten gegevens die worden gebruikt en bepalen waar deze zich bevinden. Daarnaast brengen we in kaart welke teamleden toegang nodig hebben tot welke informatie. Deze analyse vormt de basis voor het inrichten van jouw moderne werkplek.

Inrichting op maat van jouw bedrijf

Op basis van de verzamelde informatie ontwerpen en implementeren we een op maat gemaakte inrichting die aansluit bij de individuele behoeften van jouw bedrijf. We zorgen voor de juiste beveiligingsmaatregelen en toegangscontroles om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie alleen toegankelijk is voor geautoriseerde personen. Zo kunnen we bijvoorbeeld bepalen dat alleen teamleden van de boekhoudafdeling toegang hebben tot financiële gegevens, terwijl andere teams beperkte of geen toegang hebben tot deze gegevens.

Onboarding en training

De laatste stap van het “Plan op een pagina” is ervoor zorgen dat iedereen binnen jouw bedrijf in de nieuwe omgeving aan de slag kan. En last but not least leiden we de gebruikers ook op zodat ze veilig en optimaal werken in de nieuwe omgeving. Dat is immers dé sleutel tot succes!

De rol van Microsoft Teams

Een belangrijk onderdeel van jouw ‘moderne werkplek’-aanpak is het gebruik van Microsoft Teams. Met deze krachtige samenwerkingssoftware communiceren jouw teams efficiënt, delen ze documenten en werken ze samen aan projecten, waar ze zich ook bevinden. We configureren Microsoft Teams volgens best practices en met een duidelijke structuur, zodat jouw bedrijf profiteert van alle functionaliteiten en mogelijkheden die het te bieden heeft.

De juiste basis voor verdere groei

Door te investeren in een moderne werkplek leg je niet alleen de basis voor efficiënte samenwerking op korte termijn, maar zorgen we er ook voor dat jouw bedrijf klaar is om te groeien in de snel veranderende zakelijke omgeving op lange termijn.

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!