Overtuiging Business in Versnelling™️: te breed en veranderlijk dus kan je niet alleen

Ons concept Business in Versnelling™️ is gebaseerd op drie overtuigingen. Deze vormen de bouwstenen van het idee. Een van deze overtuigingen is dat het te breed en veranderlijk is en je het dus niet alleen kan. Maar wat betekent dat precies?

Binnen de IT zijn er verschillende kennis- en actiedomeinen. Minstens de helft van deze afdelingen zijn ook relevant voor jouw onderneming. Als je al die zaken in-house zou willen doen, wilt dat zeggen dat je een half leger aan IT’ers in dienst moet nemen.

Neem daarbij dat je voor al die domeinen continu op de hoogte moet blijven over de laatste nieuwe ontwikkelingen én deze moet toepassen, dan zie je binnenkort door de bomen het bos niet meer.

Business in Versnelling™️ to the rescue

Voor je nu al deze vacatures de wereld instuurt, geven we je graag goed nieuws. Bij Netropolix hebben we namelijk voor alle domeinen een andere expert in huis.

Als je kiest voor Business in Versnelling™️, kies je voor een Business Versneller die een heel leger aan gespecialiseerde IT’ers ter beschikking heeft. Op die manier sta je er nooit alleen voor. Graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan meteen contact op met onze Business Versnellers.

Graag meer weten over Business in Versnelling™️?

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!