Overtuiging Business in Versnelling™️: enkel externe aandacht houdt het op gang

Ons concept Business in Versnelling™️ is gebaseerd op drie overtuigingen. Deze vormen de bouwstenen van het idee. Een van deze overtuigingen is dat enkel externe aandacht het op gang houdt. Maar wat bedoelen we daar precies mee?

Als onderneming ben je dag in dag uit bezig met je core business. In jouw verhaal is technologie louter een ondersteunende component. Daarbij zien we vaak dat bedrijven wel belang hechten aan deze tak, maar er niet genoeg tijd voor (kunnen) vrijmaken.

Daardoor krijg je uitspraken als: “We moeten eens uitzoeken of dat niet beter kan”, of “Het zou handig zijn als die taak geautomatiseerd wordt.” Door tijdgebrek blijven het helaas eerder plannen die nooit in uitvoering worden gebracht.

Op de agenda houden

Met Business in Versnelling™️ is niets minder waar! De noodzakelijke quick wins of actiepunten op de agenda houden, is namelijk een van de belangrijkste taken van onze Business Versneller.

Het op de agenda zetten én houden is cruciaal om jouw succes te garanderen, productiviteit te verhogen en tot slot een groter resultaat te behalen. Mist een bepaalde quick win zijn effect? Geen probleem! Onze Business Versneller maakt bij het volgende periodiek versnellingsmoment graag eventjes tijd om het topic opnieuw toe te lichten of bij te sturen. Door voor deze werkwijze te kiezen, zorgen we er samen voor dat de versnelling grondig wordt toegepast bij jou én al je medewerkers.

Benieuwd naar wat Business in Versnelling™️ voor jou kan betekenen? Neem dan meteen contact op met onze Business Versnellers voor een verkennend gesprek.

Heb je een vraag of graag meer informatie over Business in Versnelling™️?

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!