Overtuiging Business in Versnelling™️: big bangs werken niet

Ons concept Business in Versnelling™️ is gebaseerd op drie overtuigingen. Deze vormen de bouwstenen van het idee. Een van deze overtuigingen is dat big bangs niet werken. Maar wat wil dat precies zeggen?

Als we over big bangs spreken, bedoelen we daarmee grote projecten. In eerste instantie lijken ze zeer nuttig, maar de praktijk vertelt ons iets anders. Daaruit blijkt dat 70% van al deze digitale transformatieinitiatieven, misloopt. En daar zijn enkele duidelijke redenen voor.

Tijdrovend, frustrerend en duur

Allereerst zijn zulke initiatieven zeer tijdrovend. Er gaan maanden voorbij aan analyses en het inzichtelijk krijgen van de huidige situatie. Tegen dat je in een volgende fase van het proces komt, klopt die data vaak niet meer en kan je opnieuw beginnen.

Daarnaast zijn zulke projecten duur en hebben ze invloed op je medewerkers. Zij krijgen van de ene op de andere dag te maken met een nieuwe manier van werken. Met alle weerstand en gevolgen van dien.

Als je alles optelt, is de kans reëel dat je groot project mislukt omwille van een verkeerde analyse, foute ontwikkeling, een tekort aan budget of verschillende andere redenen.

Kleine stapjes als oplossing

Willen we dan zeggen dat je innovaties moet negeren? Allesbehalve. Met Business in Versnelling™️ geloven we in kleine stapjes. Het grote voordeel hiervan? Ze zijn realistisch en budgetvriendelijk. Daarnaast leveren ze meteen resultaat enis het aangenamer werken voor je medewerkers

Benieuwd naar hoe we je business kunnen versnellen? Neem dan meteen contact op met onze Business Versnellers.

Een vraag of heb je graag meer informatie?

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!