Vitaliteitsmaand volksspelen
Employee experience

Oktober is Vitaliteitsmaand!

26/09/2023 - 2 min read

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we ook dit jaar de ‘Vitaliteitsmaand’, een maand waarin het nuttige aan het aangename wordt gekoppeld. Beweging, fun en actie zijn maar enkele sleutelwoorden die oktober voor ons samenvatten. Ben jij er volgend jaar bij?

Vitali-watte?

Krachtig, energiek, voor het leven van groot belang: zo wordt het begrip ‘vitaal’ omschreven in den dikke van Dale. Aangezien we bij NTX en COVR vitaliteit hoog in het vaandel dragen – en dit ook beschouwen als ‘van levensbelang’ – wijden we hier jaarlijks een volledige maand aan.

Continue challenge

Gedurende de Vitaliteitsmaand leggen we de focus op de gezondheid, de fysieke toestand en het mentaal welzijn van onze collega’s. Dit doen we door een continue ‘stappenchallenge’. Hierbij vormen collega’s over de verschillende locaties groepjes en strijden ze tegen elkaar om ter meeste stappen. En de competitiviteit? Die wordt aangewakkerd aan de hand van een zelf ontwikkeld platform met realtime statistieken.

Bovendien worden er elke week activiteiten voorzien, zoals volksspelen en gellybal, maar ook infosessies over wellbeing, voeding en slaap.

6.155.578

Zoveel stappen zetten onze collega’s in Geel vorig jaar tijdens de Vitaliteitsmaand. Met zo’n dertigtal deelnemers, verdeeld over 7 groepen, barstte de strijd los. Dit jaar is het aantal inschrijven maar liefst meer dan verdubbeld! Dat belooft voor het aantal stappen.

Zet jij de volgende stap?

Bij NTX zetten we echter niet enkel tijdens de Vitaliteitsmaand stappen. Elke dag, op de werkvloer, in de teams, zetten we stappen om de werking te blijven verbeteren. Zo willen we evolueren naar een bedrijf waar stressvrij werken geen uitzondering is, maar wel de regel!

Wil jij ook de volgende stap zetten? We zien je graag komen!

Vitaliteitsmaand september 2022 – YouTube

Evelien - matchmaker

Volgend jaar graag meedoen? Wij zoeken nog extra collega's!

Evelien Hendrickx
Matchmaker
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!