Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts

22/04/2021 - 2 min read

Hoorcentrum Aerts is vandaag aanwezig op maar liefst 26 locaties verspreid over Vlaanderen. Hun groeiambitie? Die reikt tot 100 winkels! Maar om IT-technisch te groeien, moesten ze eerst de juiste oplossing laten implementeren die ervoor zorgde dat hun IT op de achtergrond kwam en hun business op de voorgrond. Daarvoor schakelde hoorcentrum Aerts NTX in!

Hoorcentrum Aerts
Jan Van Loock, accountmanager NTX & Tom Aerts, zaakvoerder Hoorcentrum Aerts over de samenwerking

NTX zorgt voor IT-ondersteuning in de Kempen

NTX is er als Kempische IT-dienstverlener van overtuigd dat je onbekommerd met IT moet kunnen werken. IT heeft een dienende rol die het beste werkt als je niet merkt dat het er is. Daarom luidt de slogan: ‘IT op de Achtergrond’. NTX wil daarmee zoveel mogelijk kmo’s van dit principe laten genieten en bijgevolg ontzorgen op het vlak van IT.

Meer over Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts: dé hoorspeciaalzaak in de Kempen

Hoorcentrum Aerts biedt hooroplossingen aan mensen met gehoorproblemen. Bij deze oplossingen hoort ook de correcte voor- en naservice met vijf jaar garantie. Vandaag bestaat het Hoorcentrum uit maar liefst 26 vestigingen, waar in elke vestiging minstens één gediplomeerde audioloog aan de slag is. De groeiambitie van het bedrijf reikt momenteel tot 100 winkels.

“De proactieve samenwerking komt helemaal overeen met hoe wij denken.”

Tom Aerts Zaakvoerder Hoorcentrum Aerts

De uitdaging: IT-ondersteuning in groeiambitie

Vanaf de eerste vestiging werkte Hoorcentrum Aerts samen met een IT-partner. Met de toekomstige groeiambities waren ze op zoek naar een nieuwe partner die ze in NTX vonden. Het Geelse IT-bedrijf kwam met een netwerkproject van Cisco Meraki op de proppen binnen een ‘IT op de Achtergrond’-contract. Sinds dit contract wordt er proactief gemonitord en ingegrepen wanneer nodig, zodat problemen uit de weg zijn geruimd nog voor het Hoorcentrum deze opmerkt.

 

Er werd voor deze oplossing gekozen omwille van:

  • de schaalbaarheid naar de groei toe
  • het toekomstperspectief
  • de toegankelijkheid
  • de vele mogelijkheden
  • het snelle schakelen op korte termijn

Ontdek in de video hoe Tom Aerts van Hoorcentrum Aerts de samenwerking heeft ervaren!

Jan Van Loock

Wil jij ook geen zorgen meer om je IT?

Jan Van Loock
Sales manager
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!