Telcom installateur

Feilloze communicatie tussen werf en kantoor voor Telcom

01/08/2023 - 2 min read

Met een dikke dertig jaar ervaring, tachtig medewerkers en meer dan 10 000 afgeleverde projecten is Telcom geen onbekende naam in de regio. De specialist in nutsvoorzieningen en duurzame energie heeft al op menig werf gestaan. Maar hoe maak je de ideale verbinding tussen medewerkers op kantoor en collega’s op de werf? Daar biedt NTX graag het antwoord op.

Loyale en duurzame partner

Telcom is al meer dan dertig jaar trouwe partner van de grote nutsmaatschappijen voor aansluitingen van gas, elektriciteit, telefonie en internet. Sinds 2007 is het bedrijf, gevestigd in Hulshout, ook uitgebreid naar diensten binnen de duurzame energie voor particulieren.

Het bedrijf is dus uitgegroeid van een lokaal Kempisch bedrijf tot een loyale en duurzame dienstverlener binnen de Vlaamse markt. Van West-Vlaanderen tot Limburg, van zonnepanelen en hoogspanningscabines, tot laadpalen en thuisbatterijen.

Jaimie Laureys

“NTX zorgt ervoor dat onze computers, tablets en software steeds up-to-date zijn. Op die manier kunnen we goed functionerend werken. Dat is voor ons een heel belangrijk aspect”

Julie Sannen Hoofd Planning bij Telcom

Communicatie tussen werf en bureau

Maar om overal het beste van zichzelf te kunnen geven, is goede communicatie noodzakelijk. En dat is een uitdaging wanneer meer dan de helft van je medewerkers op locatie is. Daarom wordt er steeds gebruikgemaakt van tablets en laptops. Maar deze moeten uiteraard tot in de puntjes in orde zijn om zowel op de werf als op kantoor te weten wat de stand van zaken is in alle lopende projecten.

“NTX zorgt ervoor dat onze computers, tablets en software steeds up-to-date zijn. Op die manier kunnen we goed functionerend werken. Dat is voor ons een heel belangrijk aspect”, vertelt Jaimie Laureys, hoofd Planning bij Telcom.

Proactieve aanpak op de werkvloer en ernaast

Dankzij een proactieve aanpak zorgt NTX ervoor dat deze goede werking gegarandeerd blijft. Zo komt er één keer per maand een technieker ter plaatse en kan Telcom steeds rekenen op hulp vanop afstand.

Hoe dit allemaal verloopt, leggen Jaimie en Liesbeth van Telcom je zelf uit in bovenstaande video.

Kevin Werrens

Jouw bedrijf ook 24/7 operationeel maken?

Kevin Werrens
Accountmanager
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!