Paas TD Atomos
Innovatie

NTX & Atomos zorgen voor een feestelijke paaspauze

17/12/2020 - 2 min read

Dat corona een hap uit het sociale leven wegneemt, is niemand onbekend. Ook de student ontmoet minder vrienden en wordt overspoeld met online lessen. En met het inlassen van de paaspauze is er helaas nog geen verbetering in zicht. Daarom organiseert studentenvereniging Atomos samen met Geels IT-bedrijf NTX opnieuw een virtuele TD.

Teamwork makes the dream work

NTX is blij om studentenvereniging Atomos weer te mogen bijstaan. Na een schitterende virtuele Kerst TD en het digitale event Roem van Thomas More, steken beide partijen terug de koppen bij elkaar voor de virtuele Paas TD. “Samen met NTX willen we de studenten opnieuw iets aanbieden waar ze zich ten volle kunnen uitleven”, aldus Jens Taels van studentenvereniging Atomos. Met de Kerst TD haalden ze maar liefst 750 views op de livestream en bereikten ze 2500 accounts op Twitch. Een feestje dat voor herhaling vatbaar was.

Wat staat er op de online agenda?

Zo gezegd, zo gedaan: de paashaas voorziet een extra verrassing deze keer. Zo staat er op 1 april het voorprogramma ‘comedy garden’ gepland, een comedy show met o.a. Adriaan Van den Hoof en Sven de Ridder. Dit optreden wordt georganiseerd door de stad Geel en zal starten om 19u00. Na een uurtje moppen tappen, kunnen de feestvierders rechtstreeks overschakelen naar het digitale Paasdorp. Daar kunnen ze kiezen tussen drie stages: een main stage, carnaval stage en een house-technopodium. Deze zijn allemaal tot 1u ’s nachts op de stream van Atomos vzw te volgen.

“Samen met NTX willen we de studenten opnieuw iets aanbieden waar ze zich ten volle kunnen uitleven.”

Jens Taels Praesis bij Atomos

Voor studenten door studenten

Ondertussen is het een echt dreamteam geworden. De studentenvoorzieningen van Thomas More zorgt voor het budget, de studenten van Atomos verzorgen de opmaak van de stream en NTX biedt een ruime locatie aan met alle nodige infrastructuur om de livestream in goede banen te leiden. De studenten weten perfect hoe het materiaal werkt en als er zich toch technische problemen voordoen, is NTX daar om de handen uit de mouwen te steken.

 

Maar niet alleen op dat vlak steunt NTX de studenten. Elk jaar biedt het IT-bedrijf en overbuur van Thomas More Geel interessante stageplaatsen aan waar studenten zich kunnen ontwikkelen. Zo zijn beide partijen niet alleen partners in parties, maar ook partners in education.

Paas TD
Paas TD streaming teaser
Emanuel van der Aalst

IT advies nodig?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist / Marketing & Partnerships
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!