Netropolix security partner
Cybersecurity

NTX ondersteunt kmo’s als security partner

15/10/2020 - 2 min read

Elk goed functionerend bedrijf heeft een bepaald business model. Maar om dit model continu te verbeteren, zijn data analyses uiterst noodzakelijk. Blenders en Open Manufacturing Campus organiseren daarom een gratis kennistraject op maat. En om te checken hoe de huidige data security is bij de deelnemende kmo’s, is NTX dé security partner bij uitstek!

Datamaturiteit voor kmo’s

Big data, de cloud, artificial intelligence … Het zijn buzzwords die de laatste jaren enorm zijn opgekomen. Grote bedrijven gingen er meteen mee aan de slag, maar meer en meer kmo’s beseffen ook dat zij niet meer kunnen achterblijven. Data analyseren en bijgevolg gebruiken is uiteraard niet enkel weggelegd voor multinationals. Dankzij onder andere OMC, Blenders en NTX kunnen kmo’s met minstens vijf medewerkers de kans om relevante informatie te vergaren met beide handen grijpen.

NTX checkt jouw datasecurity

Maar wie met data aan de slag gaat, moet dit vooral veilig doen. Helaas is dat aspect van het verhaal vaak een complex gegeven. Gelukkig staat het ervaren IT-bedrijf NTX uit Geel, als één van de gespecialiseerde organisaties, het volledige traject bij als security partner. Wat dit concreet betekent? Wel, NTX geeft tijdens het gebeuren een uiteenzetting over de stabiele en veilige weg naar de cloud. Daarbij organiseert de cloudspecialist een gratis Security Audit voor de aanwezige en geïnteresseerde bedrijven, waarna deze al dan niet aan de slag kunnen met een nauwkeurig security plan.

Wordt jouw organisatie ook data matuur?

Gedurende een halfjaar krijgen 40 kmo’s met tenminste vijf medewerkers de kans om zich te focussen op het uitbouwen van data analyses op maat van hun eigen businessmodel en activiteiten. Dinsdag 13 oktober ging de eerste infosessie alvast van start, op 22 oktober volgde de tweede.

Schrijf je je niet in, maar ben je toch geïnteresseerd in een security audit? Neem dan contact op met NTX!

Emanuel van der Aalst

Wil je graag een security audit?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist / Marketing & Partnerships
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!