Join de NTX-familie en groei mee met ons IT-bedrijf

Wij zoeken technische profielen met een passie voor Microsoft-technologieën.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT-sector?

Wil je deel uitmaken van een dynamisch en innovatief bedrijf dat the latest and greatest binnen de Microsoft-technologieën gebruikt om klanten te helpen met hun digitale transformatie naar een secure modern workplace? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Direct naar de vacatures
Microsoft 365

Wat doen we?

NTX is een IT-dienstverlener die met de concepten “IT op de Achtergrond™” en “Business in Versnelling™” klanten een totaaloplossing biedt. We maken gebruik van Microsoft-producten zoals Azure, Microsoft 365, Dynamics 365, Teams en Power BI … om onze klanten te voorzien van veilige, betrouwbare en efficiënte IT-oplossingen.

Wie zoeken we?

We zijn momenteel op zoek naar verschillende technische profielen met een Microsoft-achtergrond, zoals system engineers, cloud engineers, projectmanagers, software developers en data analysts.

Als je interesse hebt om ons team te versterken, neem dan een kijkje op onze vacature pagina en solliciteer vandaag nog!

Great place to work

Hoe we zorgen voor onze medewerkers?

We hebben kantoren in Geel, Kruibeke, Edegem en Wuustwezel (altijd een kantoor dicht bij huis dus), waar we een aangename en stimulerende werkomgeving creëren voor onze medewerkers. We hechten veel belang aan de tevredenheid en het welzijn van onze medewerkers zodat zij Stressvrij kunnen werken.

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salarispakket met onder meer (maar niet uitsluitend) flexibele werktijden, een bedrijfswagen, een laptop, een smartphone, een hospitalisatieverzekering …

Als Microsoft-partner zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de Microsoft-wereld. We investeren voortdurend in de opleiding en certificering van onze medewerkers, zodat zij over de nodige kennis en vaardigheden beschikken om onze klanten de beste service te bieden.

Waar wacht je nog op?

Microsoft is meer dan een merk voor ons, het is een passie. Ben jij ook gebeten door de Microsoftmicrobe? Sluit je dan aan bij onze NTX-familie en maak het verschil in de IT-sector!

Naar de vacatures
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!