Technische redundantie: val nooit zonder

Je internetconnectie, databases, belangrijke documenten … Je kan niet werken zonder. Daarom zorgt NTX ervoor dat de cruciale onderdelen van jouw bedrijfsinfrastructuur ontdubbeld worden.

Redundante bedrijfsinfrastructuur

Tijdens het uittekenen van je IT-infrastructuur voorzien we van belangrijke onderdelen een tweede exemplaar. Dat ‘reserve-exemplaar’ ligt niet in de kast, maar draait continu mee. Begeeft een switch het bijvoorbeeld? Dan neemt de tweede in enkele milliseconden de taken over. Hiervan merk je als gebruiker niets: dát is IT op de Achtergrond.

Altijd een plan B … en C en D

Niet enkel bij hardware wordt er in redundantie voorzien. Ook in expertise. Zo heb je wel een vaste technieker die het IT-onderhoud verzorgt, maar niets sluit uit dat hij eens ziek valt. In dat geval is er een tweede technieker binnen jouw team die volledig op de hoogte is van de historiek van jouw bedrijfsomgeving op IT-technisch vlak.

NTX, altijd snel daar

NTX heeft in totaal drie gelijkwaardige teams die, indien nodig, kunnen bijspringen. Omdat NTX alles goed documenteert, kunnen dus ook deze extra teams snel helpen. Je hebt met andere woorden steeds alle expertise binnen handbereik.

 

Ook genieten van expertise op elk vlak?

Contacteer ons
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!