Op zoek naar een IT-bedrijf regio Rotselaar?

Genieten van zorgeloze IT en ook nog eens alles uit die technologie halen: klinkt dat als muziek in de oren? Dan moet je bij IT-bedrijf NTX uit regio Rotselaar zijn. We vertellen je waarom.

Probleemloze IT regio Rotselaar

Geen laptop of server betekent de dag van vandaag ook geen werk. Met andere woorden heb je zonder IT dus ook geen onderneming. Nog op zoek naar een IT-partner in regio Rotselaar? Dan komt NTX graag een handje helpen.

Hierbij leveren, installeren en configureren wij de meest geschikte IT-infrastructuur of cloudomgeving in jouw onderneming, mét speciale aandacht voor cybersecurity. Dit om je bedrijf een feilloos en betrouwbaar systeem te garanderen dat rustig op de achtergrond draait.

Dat is dan ook de belofte van NTX: IT moet, net zoals het licht, op de achtergrond werken, zonder je daarbij te storen zodat jij je kan focussen op je core business.

Ontdek IT op de Achtergrond

IT op de Achtergrond

Een versnelling hoger met ons IT-bedrijf

Dat zorgeloze gebruik van je IT is dynamisch naargelang de ambities van je organisatie. Daarom sturen we graag een van onze Businessversnellers naar je toe. Hij denkt tactisch met je mee hoe je deze ambitieuze doelen kan bereiken met technologie waarover je al beschikt én waarvoor je reeds betaalt. Want wist je dat de meerderheid van de klanten minder dan de helft van de mogelijkheden van hun betalende software gebruikt?

Bij NTX vinden we dat iedereen zijn IT optimaal zou moeten benutten. Maar hoe kan dat als je niet weet wat de mogelijkheden zijn? Wel, jij weet waar je naartoe wil en wij weten hoe. Nu is het aan ons om er samen voor te gaan!

Ontdek Business in versnelling

Business in versnelling

Ons IT-bedrijf regio Rotselaar: altijd in de buurt bij klanten en collega’s

IT-partner NTX bestond vroeger uit verschillende vestigingen in Turnhout, Grobbendonk, Geel en Balen. Sinds eind 2019 zijn deze campussen verhuisd naar het hoofdkantoor van het IT-bedrijf in Geel. En zo’n partner in jouw regio Rotselaar brengt heel wat voordelen met zich mee:

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.
Square One

Even babbelen?

Klinkt dit als iets voor jouw bedrijf? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. We maken graag kennis met een babbel en een koffie. Het is er goeie, beloofd.

Cloud

DDA IT & NTX: complementaire IT-partners

25/11/2021 – 7 min read

Twee IT-bedrijven die onafhankelijk hun krachten bundelen: het is niet alledaags, maar wel wat er gebeurde bij softwarebedrijf DDA IT en allround IT-speler NTX. Waar die eerste haar software wil moderniseren, helpt de tweede door deze pakketten naar de cloud te brengen. We spraken met Ewout Seldeslachts, mede-zaakvoerder en Lead Developer van DDA IT.

Lees verder
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!