Op zoek naar een IT-bedrijf in Retie?

Voorkom je liever problemen dan ze op te lossen? Wil je je IT optimaal benutten? En is een IT-bedrijf uit regio Retie een meerwaarde voor jou? Dan hebben we uitstekend nieuws: bij NTX zit je goed.

Probleemloze IT regio Retie

Geen laptop of server betekent de dag van vandaag ook geen werk. Met andere woorden heb je zonder IT ook geen onderneming. Nog op zoek naar een IT-partner in regio Retie? Dan komt NTX graag een handje helpen.

Hierbij leveren, installeren en configureren wij de meest geschikte IT-infrastructuur of cloudomgeving in jouw onderneming, mét speciale aandacht voor cybersecurity. Dit om je bedrijf een feilloos en betrouwbaar systeem te garanderen dat rustig op de achtergrond draait.

Dat is dan ook de belofte van NTX: IT moet, net zoals het licht, op de achtergrond werken, zonder je daarbij te storen zodat jij je kan focussen op je core business.

Meer over IT op de Achtergrond

Samen naar de tweede versnelling

Het gebruik van IT hangt nauw samen met de strategische doelen van jouw bedrijf. Weet jij waar je heen wilt? Dan sturen we graag een Businessversneller. Dat is een vaste, ervaren expert die regelmatig bij je over de vloer komt om samen met jou je noden, ambities, bedrijfsprocessen en technologie onder de loep te nemen. Want daar zit meer in dan je denkt. Wist je dat de meerderheid van de klanten minder dan 50% van de mogelijkheden van hun betalende software gebruikt?

Bij NTX zijn we ervan overtuigd dat je iets niet kan gebruiken als je niet weet waarvoor het dient. Je kan immers ook niet in tweede versnelling rijden, als je niet weet waar je versnellingspook staat. Gelukkig weet je waar je naartoe wil. En wij weten hoe.

Meer over Business in versnelling

Een IT-bedrijf regio Retie? Da’s altijd dichtbij!

Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout: dat waren de vier vestigingen van IT-bedrijf NTX. Eind 2019 verhuisden ze naar Square One: het hoofdkantoor van het IT-bedrijf in Geel. Zo’n partner in regio Retie brengt voor jou heel wat voordelen. Dewelke?

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.
Square One

Bij ons op de koffie?

Benieuwd? Kom gerust eens met ons babbelen: telefonisch, online of in ‘t echt! Je krijgt gegarandeerd een interessant voorstel … en een koffietje natuurlijk!

Infrastructuur

Hoe IT een rol speelt in grondwaterwinningen

25/11/2021 – 9 min read

IT, boringen en waterwinningstoepassingen: op het eerste gezicht hebben ze niets met elkaar gemeen. Toch heeft GEBO, het Desselse boorbedrijf, IT nodig in haar dagelijkse werking. “Binnen GEBO volgen wij onze projecten online op. Dat alleen al is iets waar NTX als IT-partner een belangrijke rol in speelt en wat vanuit commercieel standpunt belangrijk is om het verschil te maken.” Een interview met Yves Geboers, medezaakvoerder bij GEBO.

Lees verder
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!