Op zoek naar een IT-bedrijf regio Ranst?

Voorkom je liever problemen dan ze op te lossen? Wil je je IT optimaal benutten? En is een IT-bedrijf uit regio Ranst een meerwaarde voor jou? Dan hebben we uitstekend nieuws: bij NTX zit je goed.

Hou je IT op de achtergrond regio Ranst

Hardware is de basis waarop je bedrijf steunt. NTX wil graag die steunpilaar in jouw bedrijf regio Ranst vormen. Daarom leveren en installeren we de meest geschikte hardware of rollen we de meest optimale cloudomgeving uit, op maat van jouw organisatie. Op die manier bouw je je IT-infrastructuur uit tot een feilloos en betrouwbaar systeem.

Bij NTX zijn we er dan ook van overtuigd dat IT moet kunnen werken als het licht. Als je op het knopje duwt, zou het probleemloos op de achtergrond moeten werken terwijl jij je dagelijkse business runt. Echte IT op de Achtergrond dus, dankzij proactieve monitoring van onze System Engineers.

Ontdek IT op de Achtergrond

IT op de Achtergrond

Ga naar de volgende versnelling met ons IT-bedrijf

Maar dat zorgeloze gebruik van je IT is niet statisch. Het is dynamisch in functie van de ambities van jouw organisatie. Je strategische doelen liggen daardoor zeker al vast, maar onze Businessversnellers denken graag tactisch met je mee hoe je deze doelen kan bereiken met IT-technologie die je reeds voor handen hebt, maar waarvan je niet wist wat je er allemaal nóg mee kon.

We zijn er bij NTX dan ook steevast van overtuigd dat je niet in tweede versnelling kan rijden als je de versnellingspook van je wagen niet weet staan. En dát is exact de manier waarop wij met jou en jouw ambities aan de slag willen. Jij weet namelijk perfect waar je heen wil, wij weten waar de versnellingen staan om er daadwerkelijk te geraken.

Ontdek Business in versnelling

Business in versnelling

NTX, IT-bedrijf regio Ranst: nooit ver weg

Vroeger had NTX verschillende vestigingen in Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout. Eind 2019 zijn deze echter allemaal verhuisd naar het nieuwe kantoor Square One in Geel. De IT-partner is dus steeds dichtbij in Ranst. De voordelen ervan?

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.
Square One

Even babbelen?

Klinkt dit als iets voor jouw bedrijf? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. We maken graag kennis met een babbel en een koffie. Het is er goeie, beloofd.

Infrastructuur

BUGA-AUTO en NTX kiezen voor elkaar als partner met zekerheid

25/11/2021 – 9 min read

BUGA-AUTO specialiseert zich in de verkoop, het onderhoud en de herstellingen van personen- en bedrijfswagens. In haar vestigingen te Geel, Berchem en Wijnegem, alsook bij de carrosserieafdeling BECAR te Westerlo speelt IT een sleutelrol in uitmuntend bedrijfsbeheer. Bij NTX spelen eveneens de bedrijfswagens van Buga een cruciale rol. Sinds 2015 kloppen beide bedrijven bij elkaar aan voor een proactieve aanpak. We interviewden Teun van Hulzen, CEO bij BUGA-AUTO.

Lees verder
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!