Op zoek naar een IT-bedrijf regio Mol?

Voorkom je liever problemen dan ze op te lossen? Wil je je IT optimaal benutten? En is een IT-bedrijf uit regio Mol een meerwaarde voor jou? Dan hebben we uitstekend nieuws: bij NTX zit je goed.

Probleemloze IT regio Mol

Geen laptop of server betekent de dag van vandaag ook geen werk. Met andere woorden heb je zonder IT ook geen onderneming. Nog op zoek naar een IT-partner in regio Mol? Dan komt NTX graag een handje helpen.

Hierbij leveren, installeren en configureren wij de meest geschikte IT-infrastructuur of cloudomgeving in jouw onderneming, mét speciale aandacht voor cybersecurity. Dit om je bedrijf een feilloos en betrouwbaar systeem te garanderen dat rustig op de achtergrond draait.

Dat is dan ook de belofte van NTX: IT moet, net zoals het licht, op de achtergrond werken, zonder je daarbij te storen zodat jij je kan focussen op je core business.

Ontdek IT op de Achtergrond

IT op de Achtergrond

Een versnelling hoger met ons IT-bedrijf

Dat zorgeloze gebruik van je IT is dynamisch naargelang de ambities van je organisatie. Daarom sturen we graag een van onze Businessversnellers naar je toe. Hij denkt tactisch met je mee hoe je deze ambitieuze doelen kan bereiken met technologie waarover je al beschikt én waarvoor je reeds betaalt. Want wist je dat de meerderheid van de klanten minder dan de helft van de mogelijkheden van hun betalende software gebruikt?

Bij NTX vinden we dat iedereen zijn IT optimaal zou moeten benutten. Maar hoe kan dat als je niet weet wat de mogelijkheden zijn? Wel, jij weet waar je naartoe wil en wij weten hoe. Nu is het aan ons om er samen voor te gaan!

Ontdek Business in versnelling

Business in versnelling

Een IT-bedrijf regio Mol? Da’s altijd dichtbij

Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout: dat waren de vier vestigingen van IT-bedrijf NTX. Eind 2019 verhuisden ze naar Square One: het hoofdkantoor van het IT-bedrijf in Geel. Zo’n partner in regio Mol brengt voor jou heel wat voordelen. Dewelke?

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.
Square One

Bij ons op de koffie?

Heeft onze aanpak je getriggerd en wil je even babbelen? Dat kan. En zelfs met een koffietje erbij! Contacteer ons gerust voor een afspraak en dan zien we elkaar hopelijk snel.

Infrastructuur

Hoe IT een rol speelt in grondwaterwinningen

25/11/2021 – 9 min read

IT, boringen en waterwinningstoepassingen: op het eerste gezicht hebben ze niets met elkaar gemeen. Toch heeft GEBO, het Desselse boorbedrijf, IT nodig in haar dagelijkse werking. “Binnen GEBO volgen wij onze projecten online op. Dat alleen al is iets waar NTX als IT-partner een belangrijke rol in speelt en wat vanuit commercieel standpunt belangrijk is om het verschil te maken.” Een interview met Yves Geboers, medezaakvoerder bij GEBO.

Lees verder
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!