rentdesk
Software

Rentdesk van NTX biedt controle voor rentmeesters

26/08/2019 - 2 min read

Alles onder controle: met die belofte lanceert het Geelse IT-bedrijf NTX het softwarepakket Rentdesk. Wat het pakket inhoudt, vertellen we je graag.

Alles onder controle

Met die belofte lanceert het Geelse IT-bedrijf NTX het softwarepakket Rentdesk. Dat is bedoeld om rentmeesters te helpen bij hun taak om gebouwen te beheren in opdracht van de eigenaars.

Het computerprogramma Rentdesk biedt hen op elk moment overzicht over zaken als:

  • welke huren zijn al betaald en welke nog niet?
  • welke gebouwen of eenheden zijn niet verhuurd?
  • waar moeten er reparatie- of onderhoudswerken gebeuren?

Bovendien geeft Rentdesk aan wat prioritair is om aan te pakken. Dat kunnen prioriteiten zijn op het vlak van rentabiliteit of bijvoorbeeld op het vlak van herstellingen.

Twee jaar geleden heeft NTX al een pilootversie gelanceerd van het product. In die voorbije periode is feedback verzameld en verwerkt uit heel Vlaanderen van rentmeesters die het pakket gebruiken. Het gaat dan zowel om particulieren als immobiliënkantoren die als rentmeester optreden.

250 rentmeesters is het doel

NTX is nu al een van de marktleiders in Vlaanderen met Syndeskeen softwarepakket voor syndici (mensen die de gemeenschappelijke gedeeltes van gebouwen beheren). “Met Rentdesk hopen we marktleider te worden in het segment voor rentmeesters”, zegt Koen Vanlommel, afgevaardigd bestuurder van NTX. “We mikken op een verkoop aan 250 rentmeesters over de komende twee jaar.”

Met deze lancering bezorgt NTX zichzelf en haar klanten een leuk verjaardagscadeau. Het bedrijf bestaat dit jaar namelijk 20 jaar.

 

bron: Made In Kempen

Jan Louis De Bruyn

Meer weten over Rentdesk?

Jan Louis De Bruyn
Sales software
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!