Laptop + collega
Software

Administratie digitaliseren doe je zo

23/03/2021 - 2 min read

Bedrijfsadministratie doet al snel denken aan dikke stoffige vergeelde mappen in torenhoge blikken archiefkasten. In 2021 is dat wél gelukkig al lang verleden tijd. Om administratie te digitaliseren binnen het bedrijf zijn er vandaag tal van mogelijkheden.

Van vergeelde map naar digitaal dossier

Online administratie biedt heel wat voordelen. Zo zijn er vanuit de overheid bijvoorbeeld toepassingen die je eenvoudig kan koppelen aan administratieve software voor kmo’s. Denk maar aan Isabel of CODA-bestanden. Handig, want om je btw-aangiften of boekhouding tot een goed einde te brengen, vermijd je zo dubbel werk. Daarnaast beheer je dossiers van klanten en leveranciers op een gestructureerde manier, waardoor je nooit gegevens kwijtspeelt in de chaos van papieren op je bureau.

All-in-one software pakket voor kmo’s

Ga je echter voor een all-in-one softwarepakket? Dan ga je voor optimale efficiëntie in de dagdagelijkse uitvoering van je takenpakket. Je geniet niet enkel van handig in te geven administratie, maar ook van een flexibel pakket dat meegroeit met je bedrijf én budget. Groeien je aantal klanten en medewerkers, dan hoef je je dus geen zorgen te maken over het feit of die map nog wel in je kast past. De online administratie software is perfect voor één pc of een heel netwerk, voor een eenmanszaak of een middelgroot bedrijf met verschillende vestigingen.

 

Administratie digitaliseren computer

Admind, erp-software voor kmo’s

Ben je op zoek naar zo’n flexibele online administratie software? Dan kan ADMINd zijn waarnaar je zoekt. Het is hét softwarepakket als het gaat over het verwerken van online administratie. En dit is waarom:

  • Vrijheid: boek meerdere perioden tegelijk wanneer het jou past
  • Intelligent: verwerk processen in een munteenheid naar keuze
  • Flexibel: integreer het pakket eenvoudig in je bestaande IT-omgeving en connecteer externe programma’s
  • Totaalpakket: neem met ADMINd een all-in-one online administratiepakket op maat van jouw bedrijf
  • Gratis opleiding
  • Uitstekende helpdesk
  • Betaalbare prijs op kmo-niveau
Kjell Spruyt

Starten met online administratie?

Kjell Spruyt
Sales Manager Infra
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!