Trends Gazellen
Over NTX

Waarom wij genomineerd zijn voor de Trends Gazellen 2020

27/02/2020 - 2 min read

Al 19 jaar selecteert de redactie van Trends haar ‘Gazellen’. Zo’n gazelle is een snelgroeiend bedrijf dat een belangrijk onderdeel vormt van de economie in ons land en op die manier een positieve invloed uitoefent. Hiernaast vervult zo’n gazelle een inspirerende rol voor andere bedrijven in de maatschappij. En of Netropolix (nu NTX) dus trots is op haar nominatie!

Hoe word je een Trends Gazelle?

Maar hoe word je nu zo’n (genomineerde) Trends Gazelle? Wel, over het algemeen wordt een bedrijf geëvalueerd op basis van drie belangrijke cijfers. Het eerste cijfer is de groei in omzet. Hiervoor worden de vijf voorbije boekjaren bekeken. Als tweede is de groei in arbeidsplaatsen een beslissende factor. Middelgrote en grote bedrijven bijvoorbeeld moeten minstens twintig plaatsen gecreëerd hebben sinds de oprichting. Als laatste kijkt Trends ook naar de groei in cashflow of toegevoegde waarde.

Bij de berekening van deze cijfers worden de bedrijven in drie categorieën opgedeeld: kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Een greep uit onze cijfers…

Een groeiend en innovatief bedrijf zoals Netropolix (nu NTX) kan en mag dan ook niet ontbreken op een awardshow zoals de Trends Gazellen. Een greep uit onze cijfers? De  gemiddelde omzet groeide in 2018 maar liefst 54%! En niet alleen de omzet groeide: ook het aantal collega’s. Zo telt Netropolix (nu NTX) vandaag zelfs bijna 70 werknemers. En er is nog plaats voor meer … Wil jij dus graag deel uitmaken van ons team? Dan mag je altijd eens langskomen!

Wat zijn we trots!

En wat zijn we fier dat we als middelgroot bedrijf in Antwerpen genomineerd zijn en onszelf misschien wel dé Trends Gazelle 2020 mogen noemen vanaf maart … Maar of we nu winnen of niet, we blijven ons verder inzetten om nog te groeien en beter te worden. Wij duimen alvast.

Emanuel van der Aalst

Een Trends genomineerde inschakelen voor jouw IT?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist / Marketing & Partnerships
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!