Case XsolveIT, printer Netropolix
Over NTX

Persbericht: Partnership Xsolveit en NTX

30/09/2021 - 2 min read

NTX gaat de samenwerking aan met XsolveIT. De Kempische IT-partner maakte de overeenkomst met de printspecialist uit Sint-Niklaas, met kantoren in Hasselt en Antwerpen, officieel. “We proberen onze klant volwaardig te ontzorgen. Hij hoeft zich niets aan te trekken, wij zorgen dat alles in orde is. Daarmee sluit onze visie uitstekend aan bij die van XsolveIT”.

Gemeenschappelijke filosofie

Waar NTX gespecialiseerd is in het voorkomen van IT-problemen bij kmo’s door verregaande proactiviteit, is XsolveIT expert in alles wat met printing, scanning en workflow te maken heeft. De diensten van beide partijen vullen elkaar mooi aan. Bovendien delen de bedrijven één gemeenschappelijke visie: de klant ontzorgen van A tot Z en een verschil maken in de dienstverlening van hun klant. Een officieel partnership kon dus niet langer uitblijven.

“Wij hebben ervoor gekozen om ons toe te leggen op alles wat met managed print services te maken heeft. Voor alles wat errond hangt, moeten we een andere partij contacteren. En in NTX hebben we die gevonden”, vertelt Patrick Van Baelen, Managing Partner bij XsolveIT.

Officiële samenwerking

De connectie tussen NTX en XsolveIT gaat al jaren terug. Zo was er reeds wederzijds respect en een flexibele samenwerking met COVR, het bedrijf dat door een fusie opging in NTX , dat zorgt voor de digitale ondersteuning van internationale medische en wetenschappelijke congressen.

Vandaag de dag is die vrijblijvende samenwerking geofficialiseerd. “Wij zien de samenwerking langs twee kanten, waarbij NTX in omgevingen terechtkomt waar printing een belangrijk onderdeel is en waarbij wij klanten doorverwijzen naar NTX . Dat is ook waarom wij graag een samenwerkingsovereenkomst afsluiten. De combinatie van beide partijen is een echte meerwaarde, waarbij één plus één drie of meer is,” vertelt Van Baelen.

“Bovendien is het naar klanten toe enorm sterk om elkaars expertise uit te spelen. Het is fijn dat we met NTX het totaalpakket aan onze klanten kunnen aanbieden als twee bedrijven met dezelfde filosofie.”

Flinke uitbreiding

De laatste jaren breidt NTX stevig uit. Niet alleen het aantal medewerkers groeit, ook stampte het IT-bedrijf dit jaar met Business in Versnelling een gloednieuwe dienstverlening uit de grond. En dankzij het officieel partnership met XsolveIT kan NTX haar klanten nu ook volledig ontzorgen op het vlak van printmanagement, kostenbeheersing, printsecurity en scanning met een betrouwbare partner.

Geïnteresseerd in onze printoplossingen?
Emanuel van der Aalst

Geïnteresseerd in onze print oplossingen?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist / Marketing & Partnerships
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!