Stages 2024
Over NTX

NTX verwelkomt 12 stagiairs

26/02/2024 - 2 min read

Bij NTX verwelkomen we dit jaar maar liefst 12 stagiairs. Door het toegewijd vormgeven van de volgende generatie IT-professionals, zijn we daarmee helemaal klaar voor de toekomst. Met het faciliteren van deze praktische stages erkennen we dan ook het belang van onze samenwerkingen met scholen zodat jong talent inzicht krijgt in het werken binnen onze firma én de IT-sector bij uitbreiding.

Nauwe samenwerking met scholen

De nauwe samenwerking met scholen in de buurt, zoals Thomas More, stelt ons in staat om aanstaand talent een realistisch beeld te geven van wat het inhoudt om bij een IT-bedrijf te werken. Door stagiairs actief te betrekken bij onze dagelijkse activiteiten en projecten, bieden we waardevolle praktijkervaring en een kijkje achter de schermen van ons bedrijf. Dankzij deze hands-on benadering ontwikkelen studenten relevante vaardigheden en leren ze de IT-sector beter te begrijpen.

Kansen voor toekomstig talent

Elke stagiair wordt begeleid door een ervaren professional. Hierdoor creëren we een ondersteunende omgeving waarin ze hun potentieel volledig kunnen benutten en verder ontwikkelen. Bovendien bieden we stagiairs de mogelijkheid om deel te nemen aan boeiende projecten waarin ze relevante ervaring opdoen aan de hand van de nieuwste technologieën.

Investeren in de toekomst

Het investeren in talent recht van de schoolbank is een investering in de toekomst vanuit elk perspectief. Door samen te werken met jonge professionals en hen de juiste tools en vaardigheden te bieden, dragen we bij aan hun individuele groei, maar ook aan de groei en innovatie van ons bedrijf en de IT-sector.

Een sterke start van 2024 met 10 stagiairs

Het jaar 2024 is alvast goed begonnen, met een indrukwekkend aantal van 12 stagiair(e)s. Evelien en Yan liepen eind januari al een korte stage van twee weken, georganiseerd vanuit hun middelbare school.

Arthur, Denzel, Felix, Geike, Joppe, Kyano, Marnik, Niels, Tibbo en Wim brengen voor hun hogeschoolstage elk hun unieke vaardigheden en frisse perspectieven met zich mee gedurende zo’n vijftien weken.

We wensen hen allemaal veel succes en vooral veel plezier!

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!