Trends Gazellen
Over NTX

Netropolix (nu NTX) genomineerd voor Trends Gazellen 2020

01/01/2020 - 1 min read

Al 19 jaar lang selecteert het weekblad Trends haar Gazellen op basis van harde groeicijfers op het vlak van omzet, tewerkstelling en toegevoegde waarde. Voor 2020 springt Netropolix (nu NTX) in het oog met haar nominatie.

Wat zijn Trends Gazellen

Gazellen zijn bedrijven die door het economisch weekblad Trends worden gezien als krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn. Het zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economisch landschap vormen.

Nooit last met IT

Net omdat Netropolix (nu NTX) een gevestigde waarde is sinds 1999, is een organische groei van meer dan 50% de laatste jaren des te opmerkelijker. Normaal zie je dat soort cijfers alleen bij starters. “We zijn sinds enige tijd radicaal conceptueel gaan denken en handelen,” verklaart Koen Vanlommel, CEO van Netropolix (nu NTX). “Dit betekent dat we onze slogan, IT op de achtergrond, op alle vlakken doortrekken. Wij maken er een erezaak van dat onze klanten nooit last hebben van hun IT-infrastructuur, maar alleen de voordelen ervan genieten.”

Vooruitdenkend team

“Dat kan alleen maar met een sterk team dat vooruitdenkt in functie van de zich verder ontwikkelende noden van onze klanten en met klanten die hiervoor de nodige investeringen willen doen,” vult Tim Sleebus, COO aan. “Zij groeien immers ook en wij vermijden de problemen van morgen in plaats van die van gisteren op te lossen. Klanten die dat willen, zitten nergens beter dan bij Netropolix (nu NTX) en deze nominatie is daar het bewijs van.”

Emanuel van der Aalst

Wil je meer weten over onze nominatie?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist / Marketing & Partnerships
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!