Square One
Over NTX

Netropolix (nu NTX), Kempische IT-partner voor KMO’s in square one

12/05/2021 - 2 min read

De laatste week van 2019 verhuisde Netropolix (nu NTX) heel haar hebben en houden van de vestigingen in Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout naar het gloednieuwe kantoor Square One tegenover Thomas More. Hiermee werd de Kempische verankering van het fusiebedrijf verzekerd. Het is een symbool van vertrouwen in de toekomst én de streek.

Fusie met gemeenschappelijke visie

Eind 2016 geraakten COVR en Netropolix (nu NTX), die al samenwerkten sinds 2008, in gesprek. Het onderwerp was een nieuwe locatie. Maar niet enkel een nieuwe locatie leek aantrekkelijk voor de twee zaakvoerders. Ook een aanvulling van elkaars competenties zou des te meer een meerwaarde bieden. Na een korte onderhandeling werd de fusie officieel gemaakt met een huwelijk tussen de twee Kempische powerplayers. Sinds 26 februari 2019 gaat de groep van een 75-tal medewerkers onder de naam Netropolix (nu NTX) verder.

Square One
CEO Koen Vanlommel geeft toelichting over het gebouw.

Square one: de nieuwe habitat

Met zes verdiepingen en 6 000 m² is de nieuwe habitat van Netropolix (nu NTX) een echte aanwinst voor Geel en bij uitbreiding de Kempen. Het IT-bedrijf benut daarbij maar liefst 1 828 m² van de eerste verdieping. De rest van het futuristische gebouw biedt ruimte aan andere bedrijven die er hun Kempische werkplek kunnen creëren.

 

Square One is de naam van die werkplek en een hub voor economische activiteiten in de Kempen. Daarnaast hebben ook de studenten van Thomas More alle baat bij deze strategische locatie. Als Partner in Education van de hogeschool kon Netropolix (nu NTX) geen betere ligging treffen. Bovendien is er plaats voorzien voor evenementen voor iedereen die economisch actief is in de regio en zelf niet genoeg ruimte ter beschikking heeft.

Op zoek naar extra mankracht

Square One is een symbool van de ambitie van Netropolix (nu NTX): zo werken er nu een 75-tal werknemers op kantoor en zijn er nog 40 zitplaatsen vrij. In combinatie met thuis- en flexwerk biedt de oppervlakte plaats voor 250 tot 300 werknemers.

Geïnteresseerd in een job in de IT-sectorCheck onze vacatures!

Koen Vanlommel

Meer weten over Square One?

Koen Vanlommel
Zaakvoerder NTX
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!