Kerst TD Atomos
Innovatie

NTX & Atomos zorgen voor ontspanning tijdens blok

17/12/2020 - 2 min read

De coronacrisis kwam voor niemand gelegen. Een groep die hier sterk onder lijdt, zijn de studenten. Wat de mooiste tijd van hun leven zou moeten zijn, wordt nu al maanden overschaduwd door beperkt sociaal contact en online lessen. Daarom komt Studentenvereniging Atomos vzw in samenwerking met NTX met een virtuele TD op de proppen.

Online lessen

Dat 2020 niet bepaald het jaar van de student was, is een understatement. Genieten van het kotleven, vrienden ontmoeten en eens stevig uitgaan, zit er al sinds februari niet meer in. Deze activiteiten moesten plaatsmaken voor online lessen, break-outrooms en groepswerk vanop afstand. En dat weegt zwaar op het welzijn van een student … Atomos vzw en NTX bundelen hun krachten om dit te verhelpen

Kerst TD of kerst TV?

Met de blok in het vooruitzicht organiseert Atomos vzw, de vereniging in Geel met bijna alle studentenclubs van Geel, Vorselaar, Lier en Turnhout jaarlijks de Kerst TD. Dit unieke mini festival is een van de grootste TD’s van het jaar met zo’n 5000 bezoekers. En corona of geen corona, de TD zal doorgaan. “We vinden het enorm belangrijk dat studenten zich nog een laatste keer kunnen ontspannen voor de examens”, aldus Jens Taels, Praeses bij Atomos. “Daarom hebben we een virtueel kerstdorp voorzien met drie podia en bekende DJ’s die we laten livestreamen vanuit IT-bedrijf NTX.”

“NTX hoopt studenten een hart onder de riem te steken voor de zware periode die komt.”

NTX

Livestream vanuit NTX

Het online kerstdorp is gratis beschikbaar voor iedereen. Dit was natuurlijk niet mogelijk zonder hulp. Zo zorgde studentenvoorzieningen Thomas More voor het budget en biedt NTX een ruime locatie aan met alle nodige infrastructuur om de livestream in goede banen te leiden. NTX heeft al jaren ervaring in het ondersteunen van internationale congressen. Dit jaar organiseerde het zelf ook tal van hybride en online events met behulp van haar eigen software. Daarnaast is het IT-bedrijf gelegen tegenover Thomas More in Geel en tevens hun Partner in Education. Met de juiste locatie en infrastructuur is het dus de ideale partner voor de virtuele Kerst TD. NTX hoopt met dit initiatief de 2 000 aangemelde studenten een spetterende avond te bezorgen en hen een hart onder de riem te steken voor de zware periode die nog zal komen. Veel succes!

 

Wie vanavond graag de livestream volgt, kan via deze link het kerstdorp bezoeken.

Online kerst TD
Kerst TD livestream teaser
Emanuel van der Aalst

IT advies nodig?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist / Marketing & Partnerships
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!