Werken bij Netropolix
Employee experience

Solliciteer en word beloond met quality time

01/10/2021 - 2 min read

Bedrijfswagens, maaltijdcheques, internetabonnementen … Vandaag worden IT’ers flink verwend met aantrekkelijke voordelen. In de war for talent wordt serieus gestreden en enkel de gulste bedrijven winnen de mooiste trofee. Maar sinds corona is er een nieuw voordeel in opmars …

Extralegale voordelen

Een bedrijfswagen, Iphone of laptop: het klinkt mooi, maar sinds de coronacrisis is het voor veel mensen geen prioriteit meer in een job. Zo ontdekte rekruteringsbureau Hays begin dit jaar dat ruim de helft van de Belgische medewerkers meer en meer belang hecht aan werk-privé balans. Medewerkers moesten zich gedurende de coronacrisis flexibel opstellen en misten al snel de structuur en balans in hun job.

Maar iets dat positief uitpakte tijdens corona was het thuiswerken. Verschillende bedrijven behielden het en pakken er nu mee uit als voordeel. Zo ook NTX. En al bieden wij een wagen en tal van andere voordelen aan, de balans tussen werk en privé vinden wij cruciaal voor het aantrekken én behouden van happy employees. Daarom zetten we er volop op in en – al zeggen we het zelf – we zijn er een echte kei in.

Op zoek naar de perfect werk-privébalans?

Kom werken bij NTX!

Check onze vacatures

Balans werk-privé bij NTX

1. Flex- en thuiswerk

Al van voor de pandemie kreeg elke medewerker de kans voor thuis- en flexwerk. Een dagje thuiswerken, betekent sneller ontspannen of tijd spenderen met de kinderen. En overdag even naar de supermarkt, kapper of tandarts? Dat kan perfect dankzij flexwerk.

2. Werken in de Kempen

Werken in de Kempen is werken in een (meestal) filevrije omgeving. Geen maandenlange consultancyprojecten in Brussel of Gent, niet dagelijks uren rondrijden (of liever: stilstaan). Geweldig toch, om eens meer dan twintig kilometer per uur te kunnen rijden?

3. Fun @work

Maar ook op kantoor zorgen we voor balans. Naast afterwork drinks, poolcompetities en schaaktoernooien, is er Fun-O-Polix: een comité met collega’s uit verschillende afdelingen die zorgen voor gratis activiteiten met én zonder partner.

Solliciteer en ga met twee uit eten in de Kempen!

De werk-privé balans: we nemen het erg serieus. Al van voor je bij ons begint te werken. Om dit te bewijzen, hebben wij een opportuniteit die je écht niet kan laten liggen. We beseffen maar al te goed dat solliciteren tijd vraagt. En tijd is een kostbaar goed.

Daarom beloont NTX gedurende de maand oktober elke sollicitant met vrije tijd.* Deze kan je spenderen aan sport, ontspanning, wellness, (culinaire) tripjes en meer … Want wij geloven meer dan ooit in “Work hard, play hard”.

Hoe dit precies in zijn werk gaat? Dat ontdek je tijdens je sollicitatie. Tot binnenkort!

 

*Actie geldig tot en met 31 oktober 2021.

Emanuel van der Aalst

Plan nu je gesprek

Evelien Hendrickx
Matchmaker
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!