administratief medewerker Kim
Employee experience

Een dag in het leven administratief medewerker Kim 

18/02/2022 - 3 min read

Het onthaal: het eerste contact met een bedrijf. Dan is het altijd fijn om met een lachend gezicht verwelkomd te worden. Maar wat houdt een job achter de balie bij NTX juist in? Kim vertelt het je graag!

Liefde voor onthaal

Initieel studeerde ik af als schoonheidsspecialiste met een certificaat Bedrijfsbeheer op zak. Daar heb ik echter niets mee gedaan. Zo werkte ik in een kinderdagverblijf en ging ik meermaals aan de slag als receptioniste aan een onthaal. Bezig zijn met mensen is echt mijn ding. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe job, zocht ik specifiek naar dat sociaal aspect in combinatie met een bedrijf waar ik me thuis voel. Dat heb ik bij NTX gevonden 

Reeds overtuigd van werken bij NTX?

Check onze vacatures.

Solliciteer nu!

Meer dan klantenonthaal

Als baliemedewerkster heb ik een zeer gevarieerd takenpakket. Zo start ik mijn dag met het aanvullen van het koffieapparaat en andere dranken zodat iedereen zijn dag met een glimlach kan beginnen. Vervolgens doe ik mijn ronde door de gangen en meetingrooms om te kijken of er nog printpapier, notablokken en balpennen moeten zijn. Maar dat is niet het enige waarmee ik mijn dagen vul. Waar mogelijk, help ik ook op administratief vlak: 

  • Ik kijk welke tickets er zijn binnengekomen en welke ik reeds kan toewijzen.  
  • Ik maak tickets aan voor periodiek onderhoud en vul het helpdeskschema aan. 
  • Ik ga door scans, facturen en de post. 
  • Ik haal het Happiness Food op voor de lunch van alle collega’s. 

Tussendoor ontvang ik onze gasten met een drankje en begeleid ik hen naar de juiste meetingroom. Op het einde van de dag ga ik nogmaals naar het koffieapparaat zodat de collega’s ook na mijn vertrek kunnen genieten van hun kopje koffie. 

“Als je je goed voelt op de werkvloer, straal je dat ook uit. Dat is heel belangrijk als baliemedewerkster.”

Kim administratief medewerker

” Ooit vindt je de job van je leven”

Het fijnste aan werken bij NTX? Da’s de afwisseling! Ik heb leuke taken aan de balie en de administratieve opdrachten zijn tof om af te wisselen. Daarnaast hecht ik veel waarde aan sociaal contact. Het is altijd leuk als er iemand voorbij komt. Dankzij de passage voel ik me nooit alleen. 

Er was eens een reclamecampagne met de zin ‘Ooit vind je de job van je leven’. Daar moet ik steeds aan denken als ik hier binnen stap. En als je jezelf goed voelt op de werkvloer, straal je dat ook uit. Als ik mijn job dus in drie woorden moet omschrijven, zegt ik 

  • Fun 
  • Aangenaam 
  • Sociaal 

Uitstraling & enthousiasme

De belangrijkste kwaliteit waarover je moet beschikken in een job aan het onthaal is, het uitstralen van je enthousiasme. Mensen moeten blij worden als ze je zien. Ik vind het dan ook super om bijvoorbeeld sollicitanten op hun gemak te stellen met een kort babbeltje.  

Daarnaast is gestructureerd werken en jezelf controleren belangrijk. Ik ben iemand die checkt, checkt en dubbelcheckt.” 

Klinkt werken bij NTX ook als iets voor jou? Contacteer ons vandaag nog en wie weet zie jij binnenkort elke dag Kim achter de balie zitten! 

Evelien - matchmaker

Ook aan de slag bij NTX?

Evelien Hendrickx
Matchmaker
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!