Pol
Cybersecurity

IT op de Achtergrond™️: een concept én een belofte aan jou

22/11/2022 - 2 min read

IT moet werken zoals het licht. Als je op het knopje duwt, verwacht je dat het werkt. Daarvan zijn we overtuigd met IT op de Achtergrond™️. Het concept zelf ontstond uit drie overtuigingen die het onderscheid creëren in onze dienstverlening. Maar het is méér dan enkel een leuke slagzin. Om die overtuigingen meetbaar te maken én om te zetten naar de realiteit, namen we bewust enkele keuzes.

Het ontstaan van IT op de Achtergrond™️

Voor het ontstaan van IT op de Achtergrond™️ moeten we terug naar 2016-2017. Daar ontstonden, onder begeleiding van Frank Wouters van de Merksmederij, de beginselen van het huidige concept. In de eerste fase destilleerden we de kern: drie overtuigingen die de basis werden van IT op de Achtergrond™️. 

Deze vertaalden we in 16, later 12, keuzes die elk terug te brengen zijn tot een van de drie basis overtuigingen. Vandaag bevat het concept een sterk referentiekader dat door middel van duidelijke keuzes/KPI’s meetbaar, vooruitstrevend en vooral menselijk is. 

Onze overtuigingen

Allereerst zijn we ervan overtuigd dat proactiviteit rendeert: want minder zorgen betekent ook minder kosten. Daarom zetten we in op een gestructureerde planning met een vaste frequentie, zorgen we voor de constante monitoring van jouw systemen en doen we continu aan patch management. 

Onze tweede overtuiging is dat continuïteit belangrijk is en niets extra kost. Daarom voorzien we steeds duidelijke documentatie, heldere communicatie, systematische rapportage, ambitieuze SLA’s, bereikbare permanentie en redundant opgebouwde systemen. Maar ook in het team dat jouw belangen dagdagelijks behartigt binnen NTX zorgen we voor continuïteit. 

Onze derde en laatste overtuiging is dat de gebruiker steeds mee moet. Zo kiezen we ervoor om met regelmaat een vaste technieker naar je toe te sturen. Dat stelt ons in staat om goed gebruik van IT te bewaken en gebruikers te stimuleren. Tot slot zorgt die werking ervoor dat we proactief problemen vermijden en tegelijk het reilen en zeilen van onze klant leren kennen.  

IT op de Achtergrond™️, win-win voor iedereen

We horen je al denken “goed en wel, maar wat kost die persoonlijke aanpak?” En daar hebben we een duidelijk antwoord op klaar: we ambiëren niet om de goedkoopste te zijn, maar wel om de beste te zijn in wat we doen. Ben jij naar iets anders op zoek? Geen probleem, dan zijn wij niet de perfecte match voor jou. 

Daarentegen kunnen we wel garanderen dat als je investeert in jouw IT en kiest voor IT op de Achtergrond™️, je op termijn juist geld zal verdienen aan je investering, in plaats van dat het enkel maar geld, tijd en moeite kost. 

Emanuel van der Aalst

Zelf de voordelen van IT op de Achtergrond™️ ervaren?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!