PARTNERS IN EDUCATION
Cloud

Thomas more & NTX: Partner in parties & education

10/12/2019 - 1 min read

Om het einde van de examens in deze stressvolle tijden te vieren en het tweede semester met een vrolijke en hoopvolle noot in te zetten, organiseert Thomas More op donderdag 18 februari een spetterende online show op alle campussen met bijdragen en optredens van o.a. Regi, Discobaar A Moeder en vele anderen. Roos Van Acker praat in de studio alles aan elkaar. NTX zorgt voor de livestream en garandeert interactie met de deelnemers!

Partner in parties

Het is voor de tweede keer op korte tijd dat Thomas More en NTX de handen in elkaar slaan om een leuk feestje te bouwen voor studenten. Onder het motto ‘work hard, play hard’ helpen we maar wat graag om digitaal vertier mee in goede banen te leiden.

 

We hadden dus ook maar een half woord nodig om volmondig ‘natuurlijk’ uit te roepen toen de vraag kwam om na de Kerst TD ook ROEM™ technisch te ondersteunen. Met de organisatie van het event ROEM™ op donderdag 18 februari wil de Thomas More-hogeschool alle studenten en medewerkers, 20 000 in totaal, een hart onder de riem steken en hen laten voelen dat ze niet alleen zijn. #Fantastisch

Partner in education

Nog een feestje dat binnenkort van start zal gaan, zijn de jaarlijkse stages. Vanaf begin maart nemen we niet minder dan acht studenten onder de vleugels in alle geledingen van de organisatie. Een ideale manier voor de studenten om kennis te maken met het échte werk. En natuurlijk heerlijk voor NTX om zoveel aanstormend talent in ons midden te hebben. Wij kijken er reikhalzend naar uit!

Evelien - matchmaker

Wil jij volgend jaar ook stage doen bij NTX?

Evelien Hendrickx
Matchmaker
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!