Stem voor Netflow voor de Data News Awards 2023
Business

Persbericht: Netropolix en Netflow (nu NTX) genomineerd voor de Data News Awards 2023

24/03/2023 - 2 min read

IT-bedrijven Netropolix en Netflow (nu NTX) die in december 2022 fuseerden, werden genomineerd voor de Data News Awards. Ze komen in aanmerking voor de categorieën ‘Data Center Services Company of the Year’ en ‘IT Services SMB of the Year’.

Awards voor de IT-industrie

Op 25 mei vindt de 24ste editie van de Data News Awards plaats. De prijsuitreiking bestaat uit 15 verschillende categorieën waarin er per domein één onderneming uit de IT-wereld in de bloemetjes wordt gezet.

Maar voor de uitreiking plaatsvindt, moet er uiteraard een winnaar zijn. Daarom kan je per categorie stemmen op jouw favoriete genomineerde bedrijf. Na het sluiten van deze stemronde op 14 april, wordt er uit de top 5 een finale winnaar gekozen door een professionele jury.

Genomineerd in twee categorieën

IT-bedrijven Netropolix en Netflow werden beide genomineerd in categorie 13: ‘IT services SMB of the year’. Daarbovenop werd Netflow genomineerd in categorie 6: ‘Data center service company of the year’.

De nominaties vormen een mooie kers op de taart na hun fusie van afgelopen december (samen met COVR en Cavere), maar is tegelijk ook een terechte beloning voor het innovatieve karakter van de nieuwe groep.

Stem op Netflow

Stem in categorie 6 en categorie 13 op Netflow.

Stem nu

Jouw hulp nodig

In de filosofie van die nieuwe groep, roepen zowel Netropolix als Netflow massaal op om voor Netflow te stemmen. Hiermee wedden ze op één paard om de winstkansen te vergroten. Daarnaast tonen ze aan als één onderneming te functioneren en geen ‘concurrenten’ te zijn binnen de wedstrijd.

Om de uiteindelijke prijs te winnen, hebben ze dus jouw hulp nodig. Stem voor 14 april op Netflow in de verschillende topics en tel samen af tot 25 mei voor de finale bekendmaking.

Stem nu via: Vote | Data News Awards 2023

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!