Cisco partnership
Business

Netropolix (nu NTX) voor het komende jaar ook select partner van Cisco

20/04/2022 - 2 min read

Ons concept, IT op de Achtergrond™️, is een sterke zwart-wit belofte. Elke dag maken we het verschil door in te zetten op preventief onderhoud, gebruiksvriendelijke beveiliging en monitoring van jouw infrastructuur. Omdat we niet alles in handen hebben, werken we samen met enkele strategische partners. Een van deze partners is Cisco, verkoper van allerlei netwerkapparatuur. Ook dit jaar wisten we een plekje als select partner te bemachtigen en hiermee ons partnership te versterken.

Het kiezen van de juiste partner

It Op De Achtergrond ™️ is een belangrijk onderdeel bij het kiezen partners. Want voor een omruiling of reparatie onder garantie bijvoorbeeld, moeten we op onze partners kunnen rekenen.  Met andere woorden selecteren we onze partners op basis van de support die we van hen krijgen.

Daarnaast haalt ook onze partner voordeel uit de samenwerking. Zo is er ook een nauwe, frequente samenwerking tussen onszelf en Cisco waardoor onze strategieën goed op elkaar afgestemd zijn. Daardoor kunnen we snel schakelen, als de situatie dat vraagt.

Cisco als strategische partner

Door de voorafgaande criteria zijn we bij Cisco uitgekomen als partner als onderdeel van de NTX-puzzel. We hebben ervoor gekozen om drie van hun productlijnen in te zetten, zowel intern als extern. Namelijk security in de vorm van firewalls, netwerken in de vorm van switches en tot slot de draadloze oplossingen. De meeste van onze klanten maken dan ook gebruik van een van deze Cisco producten.

De keuze was snel gemaakt, want naast de onberispelijke kwaliteit van de producten van Cisco Meraki, laat de technologie toe om alles netjes op te volgen in een dashboard. Dit wil zeggen dat we de toestellen vanop afstand kunnen monitoren en updaten. Daarnaast heeft de dienst nazorg van Cisco een zéér goede reputatie, wat we enkel maar kunnen bevestigen.

De aanpak van NTX

Ook dit jaar vernieuwden we ons partnership met Cisco omdat ze voor ons een belangrijke strategische partner zijn. Niet enkel vandaag de dag, maar ook in de toekomst blijven de producten die ze leveren relevant. Denk maar aan de omschakeling die aan de gang is bij onze klanten van een eigen datacenter naar een cloud oplossing. Daarvoor blijft een goed beveiligd en performant netwerk zéér belangrijk.

Kortom de gehele NTX-puzzel wordt gevormd door:

  • De goede gebruikerservaring dankzij betrouwbare, mooie toestellen van Dell
  • Een performant en goed beveiligd netwerk dankzij Cisco Meraki
  • Gemakkelijk en veilig samenwerken dankzij de cloudservices van Microsoft
  • Onbezorgd en ongestoord kunnen werken dankzij IT op de Achtergrond
Emanuel van der Aalst

Zelf ook de voordelen van deze puzzel ervaren?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist / Marketing & Partnerships
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!