Copilot in het Nederlands
Business

Microsoft Copilot beschikbaar in het Nederlands!

25/03/2024 - 2 min read

Goed nieuws voor de Belgische markt en de Nederlandstalige gebruikers! Microsoft heeft aangekondigd dat Copilot wordt uitgebreid met ondersteuning voor het Nederlands in maart (of april) 2024.

Dit betekent dat je dan toegang hebt tot de krachtige mogelijkheden van Copilot in het Nederlands, waardoor het gemakkelijker wordt om efficiënt te werken en productief te blijven.

Wat is Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot is een geavanceerde AI-assistent die is ontworpen om gebruikers te helpen bij verschillende taken binnen Microsoft 365-applicaties, zoals Outlook, Excel, Teams en meer. Met Copilot werken gebruikers sneller en slimmer door automatische suggesties, gegenereerde code en hulp bij het uitvoeren van diverse taken.

Waarom is het belangrijk?

Het feit dat Copilot nu beschikbaar is in het Nederlands opent nieuwe mogelijkheden voor gebruikers in België en andere Nederlandstalige regio’s. Hierdoor kunnen gebruikers nog meer profiteren van de kracht van AI en efficiënter werken in hun eigen taal. Verbeterde productiviteit en een betere gebruikerservaring dus.

Met de lancering van Copilot in het Nederlands en de aankondiging van nieuwe functies zoals Copilot for Finance en Security, blijft Microsoft zich inzetten om gebruikers over de hele wereld te voorzien van krachtige tools en oplossingen om hun werk op een veilige manier gemakkelijker en efficiënter te maken. Daarnaast brengt Microsoft ook nog een tool uit die gebruikers toelaat prompts te delen en trainingsvideo’s te bekijken.

Nog andere talen

Naast het Nederlands zal Copilot ook beschikbaar worden in 16 andere talen, waaronder Deens, Fins, Noors, Portugees (Portugal), Zweeds, Spaans, Frans, Duits, Portugees (Brazilië) en Italiaans. Met deze uitbreiding streeft Microsoft ernaar om wereldwijd een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden aan al haar gebruikers.

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!