Twee collega's van Netropolix aan een computer
Business

Business in Versnelling™️: Technologie als middel om je doelen te bereiken 

22/11/2022 - 2 min read

In het voorjaar van 2021 lanceerden we officieel Business in Versnelling™️, een uniek concept dat, net zoals IT op de Achtergrond™️, doordrongen is van onze bedrijfswaarden. En bovendien haar eigen unieke conceptkeuzes heeft, maar hoe zit die puzzel juist in elkaar?

Werkt je IT foutloos? Dan is het tijd om je bedrijfsprocessen onder de loep te nemen. Want met Business in Versnelling™️ baseren we ons op de ambitie dat we meer kunnen halen uit de technologie waarover je reeds beschikt, maar waarvan je nog niet alle mogelijkheden kende.  

Het hoofddoel? Dat is samen met jou je business in versnelling brengen. Om die belofte om te zetten in een meetbaar en werkbaar resultaat destilleerden we drie overtuigingen die haalbaar zijn dankzij onze gemaakte keuzes. 

Onze overtuigingen

Allereerst is technologie zéér breed en veranderlijk. Je kan niet voortdurend op de hoogte blijven van de verschillende veranderingen op IT-vlak. Met andere woorden: het is niet gemakkelijk om er alleen je tanden in te zetten. Daarom zorgen we voor een vast contact, de Business Versneller.  

De tweede overtuiging is dat ‘big bangs’ niet werken. Bij NTX kiezen we voor kleine stapjes om grote resultaten te behalen. Dit doen we door het delen van quick wins met een hoge return on investment.  

Daarbij mag het menselijke aspect van het concept niet vergeten worden. Met onze jarenlange ervaring in tientallen projecten en ondernemingen weten we dat je niet alles tegelijk kan veranderen (= big bang). Het mantra is dan ook dat wat we doen steeds in samenspraak is met jou volgens jouw tijd, budget en wensen. 

Tenslotte zijn we ervan overtuigd dat groei en versnelling enkel tot stand komen dankzij een sterke focus. Externe aandacht is dus nodig om alles in gang te steken én te houden. Dat is dan ook onze garantie voor jouw traject. Jouw kennis van de sector, samen met ons team van experts in combinatie met kruisbestuiving vanuit eerdere ervaringen bij andere bedrijven, zorgen voor een optimale co-creatie. 

Business Versnellers

Om dit alles tot een goed eind te brengen, riepen we de Business Versnellers in het leven. Zij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden, je efficiënter gaat werken met je tools en je snel tijd én geld zal besparen. 

Kjell Spruyt

Klaar om je business te versnellen?

Kjell Spruyt
Sales Manager Infrastructuur
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!