Management team: Erwin Stevens

Erwin Stevens
Erwin Stevens

Wie is Erwin Stevens?

Functie: COO

Verantwoordelijkheden: Operationeel beheer in de breedste zin van het woord: van ontwikkelen en implementeren van de operationele strategie, planning, aankoop en budgettering naar teammanagement en operationele efficiëntie.

LinkedIn: Profiel van Erwin

E-mail: erwin.stevens@ntx.be

Erwin Stevens is een ervaren professional met een indrukwekkende carrière in de corporate wereld. Met maar liefst 30 jaar ervaring achter de rug, heeft hij waardevolle kennis opgedaan in diverse omgevingen. Zijn professionele carrière begon in de telecommunicatie, waar hij als testingenieur begon en zich vervolgens door verschillende disciplines ontwikkelde, van industrialisatie en engineering tot aankoop. Uiteindelijk vond Erwin zijn passie voor klanten en teamwork in de (IT-)dienstensector.

Erwin  krijgt energie uit zaken waarbij hij directe en snelle impact ziet en waarbij daadkracht vereist is. Zijn focus ligt bij de medewerkers en hun groeikansen. Het helpen, ondersteunen en laten groeien van mensen drijft hem. Anderen begeleiden en ondersteunen in hun werk door een mentorrol op te nemen is zijn motivatie, die hij ook verder zet buiten het werk en in zijn sociaal leven.

Binnen NTX neemt Erwin het voortouw bij het consolideren van de tools en workflows, met als doel een geïntegreerd en gestroomlijnd aanbod te creëren. Hij legt de nadruk op gestructureerd werken en efficiëntie om dit te bereiken.

Erwins motto

“Anything you want, you have to create, and that includes your world, starting inside-out.”

Andy Cope en Andy Whittaker – The Art of Feeling Brilliant

Ook interne IT valt onder Erwins verantwoordelijkheid. Daarnaast stuurt hij de teams aan die dagelijks voor de bedrijfscontinuïteit van alle klanten zorgen. Hij doet dit door diensten te leveren die voldoen aan de verwachtingen van de klant en door tijdige bestellingen en de aanwezigheid van alle benodigde materialen te waarborgen.

Erwin heeft een leidende rol in het standaardiseren van de technische strategie-roadmap van het bedrijf. Erwin benadrukt hierin het belang van uniformiteit voor de klant. “We willen als bedrijf proactief handelen en problemen voorkomen. Dit kan alleen als alles wat we implementeren uniform, kwalitatief en betrouwbaar is, én als we over de juiste kennis beschikken.”

Met zijn achtergrond in grote bedrijfsstructuren brengt Erwin waardevolle ervaring mee naar ons groeiende bedrijf. Naarmate de organisatie groter wordt, wordt het optimaliseren van onderliggende processen steeds belangrijker.

“We willen als bedrijf proactief handelen en problemen voorkomen. Dit kan alleen als alles wat we implementeren uniform, kwalitatief en betrouwbaar is, én als we over de juiste kennis beschikken.”

Erwin Stevens
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!