Overtuiging IT op de Achtergrond™️: proactiviteit rendeert

Ons concept IT op de Achtergrond™️ is gebaseerd op drie overtuigingen. Deze vormen de bouwstenen van het idee. Een van deze overtuigingen is dat proactiviteit rendeert. Maar wat bedoelen we daar precies mee?

Je kan IT op een aantal verschillende manieren aanpakken. Zo kan je kiezen voor een IT-firma die pas problemen oplost wanneer ze zich stellen. Maar dit resulteert in het continu blussen van brandjes. Anderzijds kan je, net zoals ons, ervoor kiezen om op een andere manier te werken. IT’ers zijn ten slotte geen pompiers. Daarom geloven we sterk in het grote voordeel van proactiviteit, zowel voor onze klant als voor onze collega.

Proactief aan de slag

Als we proactief aan de slag gaan, wil dit zeggen dat we alle systemen gaan onderhouden en aanpakken om ervoor te zorgen dat problemen uitblijven. Deze manier van werken trekken we dan ook door in onze communicatie, in ons team en natuurlijk in heel het technische luik.

Daarnaast wil dat ook zeggen dat we voor jou, onze klant, op IT-vlak het stappenplan bepalen. Eerst technisch, daarna strategisch. Uit dit plan vloeien vervolgens projecten voort die ervoor zorgen dat jouw IT blijft waar ze moet zijn: op de achtergrond. Bovendien is dit geheel in balans met jouw business en budget. Met andere woorden nemen we als jouw IT-partner de lead zodat jij je kan focussen op jouw expertise: jouw business.

Graag meer weten over IT op de Achtergrond™️?

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!