Op zoek naar een IT-bedrijf regio Rijkevorsel?

Voorkom je liever problemen dan ze op te lossen? Wil je je IT optimaal benutten? En is een IT-bedrijf uit regio Rijkevorsel een meerwaarde voor jou? Dan hebben we uitstekend nieuws: bij NTX zit je goed.

Hou je IT op de achtergrond regio Rijkevorsel

Hardware is de basis waarop je bedrijf steunt. NTX wil graag die steunpilaar in jouw bedrijf regio Rijkevorsel vormen. Daarom leveren en installeren we de meest geschikte hardware of rollen we de meest optimale cloudomgeving uit, op maat van jouw organisatie. Op die manier bouw je je IT-infrastructuur uit tot een feilloos en betrouwbaar systeem.

Bij NTX zijn we er dan ook van overtuigd dat IT moet kunnen werken als het licht. Als je op het knopje duwt, zou het probleemloos op de achtergrond moeten werken terwijl jij je dagelijkse business runt. Echte IT op de Achtergrond dus, dankzij proactieve monitoring van onze System Engineers.

Ontdek IT op de Achtergrond

IT op de Achtergrond

Ga naar de volgende versnelling met ons IT-bedrijf

Maar dat zorgeloze gebruik van je IT is niet statisch. Het is dynamisch in functie van de ambities van jouw organisatie. Je strategische doelen liggen daardoor zeker al vast, maar onze Businessversnellers denken graag tactisch met je mee hoe je deze doelen kan bereiken met IT-technologie die je reeds voor handen hebt, maar waarvan je niet wist wat je er allemaal nóg mee kon.

We zijn er bij NTX dan ook steevast van overtuigd dat je niet in tweede versnelling kan rijden als je de versnellingspook van je wagen niet weet staan. En dát is exact de manier waarop wij met jou en jouw ambities aan de slag willen. Jij weet namelijk perfect waar je heen wil, wij weten waar de versnellingen staan om er daadwerkelijk te geraken.

Ontdek Business in versnelling

Business in versnelling

Een IT-bedrijf regio Rijkevorsel? Da’s altijd dichtbij!

Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout: dat waren de vier vestigingen van IT-bedrijf NTX. Eind 2019 verhuisden ze naar Square One: het hoofdkantoor van het IT-bedrijf in Geel. Zo’n partner in regio Rijkevorsel brengt voor jou heel wat voordelen. Dewelke?

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.
Square One

Bij ons op de koffie?

Kom gerust eens met ons babbelen: telefonisch, online of in ‘t echt! Je krijgt gegarandeerd een interessant voorstel … en een koffietje natuurlijk!

Cloud

NTX, een cruciale schakel in de snelheidsketen van Maes nv

25/11/2021 – 5 min read

Maes nv, het bedrijf uit Minderhout en Kasterlee, verkoopt en repareert auto-, industrie- en landbouwbenodigdheden, reinigingsmachines en meer. Waar zij zich sterk in maken? De leversnelheid! Dat IT hierin een grote rol speelt, is zeker: “Het werd snel duidelijk dat we zonder een IT-partner die constant monitort achter de feiten zouden aanlopen.” Een dubbelinterview met Christof en Jeroen Maes, bestuurders bij Maes nv.

Lees verder
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!