Op zoek naar een IT-bedrijf regio Olen?

Voorkom je liever problemen dan ze op te lossen? Wil je je IT optimaal benutten? En is een IT-bedrijf uit regio Olen een meerwaarde voor jou? Dan hebben we uitstekend nieuws: bij NTX zit je goed.

IT geruisloos op de achtergrond regio Olen

IT is het kloppend hart van je onderneming. De IT-infrastructuur is de basis ervan. NTX wil graag die basis in jouw bedrijf regio Olen aanleggen.

Om deze rol optimaal uit te voeren, levert en configureert NTX de meest ideale hardware of cloudomgeving, volledig aangepast aan de noden van je onderneming. Dit gebeurt  op de veiligste manier om jouw IT tot een betrouwbaar en probleemloos systeem te herleiden.

Bij NTX is IT op de Achtergrond dan ook niet zomaar een holle slogan. IT zou moeten werken als het licht. Na één druk op de schakelaar zou het zorgeloos – op de achtergrond – moeten werken, opdat jij rustig je dagelijkse business runt.

Ontdek IT op de Achtergrond

IT op de Achtergrond

Ga naar de volgende versnelling met ons IT-bedrijf

Maar dat zorgeloze gebruik van je IT is niet statisch. Het is dynamisch in functie van de ambities van jouw organisatie. Je strategische doelen liggen daardoor zeker al vast, maar onze Businessversnellers denken graag tactisch met je mee hoe je deze doelen kan bereiken met IT-technologie die je reeds voor handen hebt, maar waarvan je niet wist wat je er allemaal nóg mee kon.

We zijn er bij NTX dan ook steevast van overtuigd dat je niet in tweede versnelling kan rijden als je de versnellingspook van je wagen niet weet staan. En dát is exact de manier waarop wij met jou en jouw ambities aan de slag willen. Jij weet namelijk perfect waar je heen wil, wij weten waar de versnellingen staan om er daadwerkelijk te geraken.

Ontdek Business in versnelling

Business in versnelling

NTX, IT-bedrijf regio Olen: nooit ver weg

Vroeger had NTX verschillende vestigingen in Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout. Eind 2019 zijn deze echter allemaal verhuisd naar het nieuwe kantoor Square One in Geel. De IT-partner is dus steeds dichtbij in Olen. De voordelen ervan?

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.
Square One

Even babbelen?

Heeft onze aanpak je getriggerd en wil je even babbelen? Dat kan. En zelfs met een koffietje erbij! Contacteer ons gerust voor een afspraak en dan zien we elkaar hopelijk snel.

Infrastructuur

Beneens & NTX maken het samen in de Kempen

25/11/2021 – 7 min read

Al 85 jaar is Beneens een bekende naam in de Kempen. Vandaag leiden neven Joeri en Jo Beneens het bedrijf. Hun kwaliteitsvol succesrecept is altijd gebleven, maar in 2013 kozen ze op het vlak van IT voor een drastisch andere aanpak: “Het eerste contact met NTX kwam er toen we diep in de penarie zaten. Sinds we samenwerken met hen hebben er zich geen problemen meer voorgedaan.” We spraken met Joeri Beneens.

Lees verder
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!