op zoek naar een IT-bedrijf regio Arendonk?

Liever problemen voorkomen dan genezen? En wil je ook alles uit je IT halen en gebruiken waarvoor je betaalt? Is een IT-partner uit de regio, die snel daar is als het nodig is, een pluspunt voor jou? Dan ben je bij NTX in Geel aan het juiste adres.

Hou je IT op de achtergrond regio Arendonk

Hardware is de basis waarop je bedrijf steunt. NTX wil graag die steunpilaar in jouw bedrijf regio Arendonk vormen. Daarom leveren en installeren we de meest geschikte hardware of rollen we de meest optimale cloudomgeving uit, op maat van jouw organisatie. Op die manier bouw je je IT-infrastructuur uit tot een feilloos en betrouwbaar systeem.

Bij NTX zijn we er dan ook van overtuigd dat IT moet kunnen werken als het licht. Als je op het knopje duwt, zou het probleemloos op de achtergrond moeten werken terwijl jij je dagelijkse business runt. Echte IT op de Achtergrond dus, dankzij proactieve monitoring van onze System Engineers.

Meer over IT op de Achtergrond

Een versnelling hoger met ons IT-bedrijf

Dat zorgeloze gebruik van je IT is dynamisch naargelang de ambities van je organisatie. Daarom sturen we graag een van onze Business Versnellers naar je toe. Hij denkt tactisch met je mee hoe je deze ambitieuze doelen kan bereiken met technologie waarover je al beschikt én waarvoor je reeds betaalt. Want wist je dat de meerderheid van de klanten minder dan de helft van de mogelijkheden van hun betalende software gebruikt?

Bij NTX vinden we dat iedereen zijn IT optimaal zou moeten benutten. Maar hoe kan dat als je niet weet wat de mogelijkheden zijn? Wel, jij weet waar je naartoe wil en wij weten hoe. Nu is het aan ons om er samen voor te gaan!

Meer over Business in versnelling

Een IT-bedrijf regio Arendonk? Da’s altijd dichtbij

Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout: dat waren de vier vestigingen van IT-bedrijf NTX. Eind 2019 verhuisden ze naar Square One: het hoofdkantoor van het IT-bedrijf in Geel. Zo’n partner in regio Arendonk brengt voor jou heel wat voordelen. Dewelke?

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.
Square One

Even babbelen?

Klinkt dit als iets voor jouw bedrijf? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. We maken graag kennis met een babbel en een koffie. Het is er goeie, beloofd.

Infrastructuur

Hoe IT een rol speelt in grondwaterwinningen

25/11/2021 – 9 min read

IT, boringen en waterwinningstoepassingen: op het eerste gezicht hebben ze niets met elkaar gemeen. Toch heeft GEBO, het Desselse boorbedrijf, IT nodig in haar dagelijkse werking. “Binnen GEBO volgen wij onze projecten online op. Dat alleen al is iets waar NTX als IT-partner een belangrijke rol in speelt en wat vanuit commercieel standpunt belangrijk is om het verschil te maken.” Een interview met Yves Geboers, medezaakvoerder bij GEBO.

Lees verder
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!