Versnel je carrière: Sluit je aan bij Business in Versnelling™ bij NTX!"

Ben je op zoek naar een uitdagende omgeving waar je jouw talenten kunt inzetten om bedrijven te helpen hun strategische doelen te bereiken? Dan ben je bij Business in Versnelling™ aan het juiste adres! Als start-up binnen de gerenommeerde IT-groep NTX zijn we gepassioneerd bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het stimuleren van groei door middel van innovatieve technologische oplossingen.

Ontdek onze missie

Bij Business in Versnelling™ geloven we in het bieden van proactieve oplossingen die bedrijven helpen om vooruitgang te boeken. Ons ervaren team is toegewijd aan het delen van better practices en het implementeren van technologie die bedrijven in staat stelt om hun doelen te bereiken. Ontdek meer over onze missie en visie in het dubbelinterview met Managing Director Koen Vanlommel en Teamlead Philippe Dingemans.

Ontdek meer over onze missie en visie in het dubbelinterview met Managing Director Koen Vanlommel en Teamlead Philippe Dingemans.

Koen Vanlommel

Je hebt alle voordelen van werken in een groot bedrijf met alle stabiliteit in combinatie met de mogelijkheden van een start-up.

Koen Vanlommel managing director

Word onderdeel van ons team

Bij Business in Versnelling™ zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die onze passie voor innovatie delen en klaar zijn om deel uit te maken van een groeiende start-upomgeving. Bekijk onze huidige vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van ons team:

Waarom kiezen voor Business in Versnelling™?

  • Een dynamische start-upomgeving binnen een gevestigd bedrijf
  • Mogelijkheden om te groeien en je talenten te ontplooien
  • Samenwerking met een ervaren en gepassioneerd team
  • Kansen om impact te maken en bedrijven te helpen groeien
  • Een cultuur die gericht is op balans en persoonlijke ontwikkeling

Join us!

Wil je deel uitmaken van ons team en een bijdrage leveren aan de groei van onze klanten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden bij Business in Versnelling™!

Bekijk de vacatures
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!