Op zoek naar een IT-bedrijf regio Kasterlee?

Liever problemen voorkomen dan genezen? En wil je ook alles uit je IT halen en gebruiken waarvoor je betaalt? Is een IT-partner uit regio Kasterlee, die snel daar is als het nodig is, een pluspunt voor jou? Dan ben je bij NTX in Geel aan het juiste adres.

 

 

IT geruisloos op de achtergrond regio Kasterlee

IT is het kloppend hart van je onderneming. De IT-infrastructuur is de basis ervan. NTX wil graag die basis in jouw bedrijf regio Kasterlee aanleggen.

Om deze rol optimaal uit te voeren, levert en configureert NTX de meest ideale hardware of cloudomgeving, volledig aangepast aan de noden van je onderneming. Dit gebeurt  op de veiligste manier om jouw IT tot een betrouwbaar en probleemloos systeem te herleiden.

Bij NTX is IT op de Achtergrond dan ook niet zomaar een holle slogan. IT zou moeten werken als het licht. Na één druk op de schakelaar zou het zorgeloos – op de achtergrond – moeten werken, opdat jij rustig je dagelijkse business runt.

Ontdek IT op de Achtergrond

IT op de Achtergrond

Ga naar de volgende versnelling met ons IT-bedrijf

Maar dat zorgeloze gebruik van je IT is niet statisch. Het is dynamisch in functie van de ambities van jouw organisatie. Je strategische doelen liggen daardoor zeker al vast, maar onze Businessversnellers denken graag tactisch met je mee hoe je deze doelen kan bereiken met IT-technologie die je reeds voor handen hebt, maar waarvan je niet wist wat je er allemaal nóg mee kon.

We zijn er bij NTX dan ook steevast van overtuigd dat je niet in tweede versnelling kan rijden, als je de versnellingspook van je wagen niet weet staan. En dát is exact de manier waarop wij met jou en jouw ambities aan de slag willen. Jij weet namelijk perfect waar je heen wil, wij weten waar de versnellingen staan om er daadwerkelijk te geraken.

Ontdek Business in versnelling

Business in versnelling

Een IT-bedrijf regio Kasterlee? Da’s altijd dichtbij!

Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout: dat waren de vier vestigingen van IT-bedrijf NTX. Eind 2019 verhuisden ze naar Square One: het hoofdkantoor van het IT-bedrijf in Geel. Zo’n partner in regio Kasterlee brengt voor jou heel wat voordelen. Dewelke?

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.
Square One

Even kennismaken?

Heeft onze aanpak je getriggerd en wil je even babbelen? Dat kan. En zelfs met een koffietje erbij! Contacteer ons gerust voor een afspraak en dan zien we elkaar hopelijk snel.

Cloud

NTX, een cruciale schakel in de snelheidsketen van Maes nv

25/11/2021 – 5 min read

Maes nv, het bedrijf uit Minderhout en Kasterlee, verkoopt en repareert auto-, industrie- en landbouwbenodigdheden, reinigingsmachines en meer. Waar zij zich sterk in maken? De leversnelheid! Dat IT hierin een grote rol speelt, is zeker: “Het werd snel duidelijk dat we zonder een IT-partner die constant monitort achter de feiten zouden aanlopen.” Een dubbelinterview met Christof en Jeroen Maes, bestuurders bij Maes nv.

Lees verder
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!