Op zoek naar een IT-bedrijf regio Beringen

Voorkom je liever problemen dan ze op te lossen? Wil je je IT optimaal benutten? En is een IT-bedrijf uit regio Beringen een meerwaarde voor jou? Dan hebben we uitstekend nieuws: bij NTX zit je goed.

IT geruisloos op de achtergrond regio Beringen

IT is het kloppend hart van je onderneming. De IT-infrastructuur is de basis ervan. NTX wil graag die basis in jouw bedrijf regio Beringen aanleggen.

Om deze rol optimaal uit te voeren, levert en configureert NTX de meest ideale hardware of cloudomgeving, volledig aangepast aan de noden van je onderneming. Dit gebeurt op de veiligste manier om jouw IT tot een betrouwbaar en probleemloos systeem te herleiden.

Bij NTX is IT op de Achtergrond dan ook niet zomaar een holle slogan. IT zou moeten werken als het licht. Na één druk op de schakelaar zou het zorgeloos – op de achtergrond – moeten werken, opdat jij rustig je dagelijkse business runt.

Ontdek IT op de Achtergrond

Ga naar de volgende versnelling met ons IT-bedrijf

Maar dat zorgeloze gebruik van je IT is niet statisch. Het is dynamisch in functie van de ambities van jouw organisatie. Je strategische doelen liggen daardoor zeker al vast, maar onze Businessversnellers denken graag tactisch met je mee hoe je deze doelen kan bereiken met IT-technologie die je reeds voor handen hebt, maar waarvan je niet wist wat je er allemaal nóg mee kon.

 

We zijn er bij NTX dan ook steevast van overtuigd dat je niet in tweede versnelling kan rijden als je de versnellingspook van je wagen niet weet staan. En dát is exact de manier waarop wij met jou en jouw ambities aan de slag willen. Jij weet namelijk perfect waar je heen wil, wij weten waar de versnellingen staan om er daadwerkelijk te geraken.

Ontdek Business in versnelling

Een IT-bedrijf regio Beringen? Da’s altijd dichtbij!

Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout: dat waren de vier vestigingen van IT-bedrijf NTX. Eind 2019 verhuisden ze naar Square One: het hoofdkantoor van het IT-bedrijf in Geel. Zo’n partner in regio Beringen brengt voor jou heel wat voordelen. Dewelke?

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.
Square One

Bij ons op de koffie?

Benieuwd? Kom gerust eens met ons babbelen: telefonisch, online of in ‘t echt! Je krijgt gegarandeerd een interessant voorstel … en een koffietje natuurlijk!

Infrastructuur

XsolveIT & NTX ontzorgen je op het vlak van IT

25/11/2021 – 7 min read

NTX gaat de samenwerking aan met XsolveIT. De Kempische IT-partner maakte de overeenkomst met de printspecialist uit Sint-Niklaas, met kantoren in Antwerpen en Hasselt officieel. “We proberen onze klant volwaardig te ontzorgen. Hij hoeft zich niets aan te trekken, wij zorgen dat alles in orde is. Daarmee sluit onze visie uitstekend aan bij die van XsolveIT”. We spraken Patrick Van Baelen, Managing Partner bij XsolveIT.

Lees verder
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!